Sephora Craciun 2015

Unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului pentru beauty editori si bloggeri de beauty, lansarea colectiei Sephora de Craciun, s-a intamplat acum o luna, insa am fost rugata sa nu va dezvalui informatiile pana cand produsele nu apar in magazine. Vorbim de o colectie galactica de Craciun, un Beauty Cosmos. si un Galactic Pingouin. Este vorba de acea magie Sephora care in fiecare an prinda alta forma.

De putine zile puteti vedea deja toate noutatile de Craciun in magazinele Sephora. Fiecare parfumerie Sephora este pregatita deja sa il ajute pe Mos Craciunul din fiecare dintre noi sa isi pregateasca tolba de cadouri, mai mica sau mai mare. Mascota Pinguinul Galactic va intampina in magazine si este bine de stiut ca toate beneficiile realizate in urma vanzarilor mascotelor Galactic Pingouin vor fi varsate asociatiei Toutes a l’ecole ( asociatie care sprijina la nivel mondial scolarizarea fetelor din tari defavorizate din punct de vedere economic).

Acum scurt timp, v-am prezentat in avanpremiera una dintre surprizele de la MUFE, MakeUp For Ever, o cutie cadou speciala. Detalii despre MakeUp For Ever Artist Eye Studio  gasiti pe blog intr-un review. Aceasta paleta face parte dintre noutatile de Craciun si daca aveti o persoana draga pasionata de machiaj, cu aceasta paleta ii veti face cea mai frumoasa surpriza de sub brad. MakeUp Fo Ever vine cu mai multe feluri de seturi speciale de produse si va recomand sa le vedeti, selectiile sunt facute foarte bine si preturile se invart in jurul sumei de 150 de lei. Paleta MakeUp For Ever Artist Eye Studio este 220 de lei.

IMG_3207

Pentru ca sunt foarte multe lucruri frumoase si tentante, eu va recomand sa va programati o vizita intr-un magazin Sephora ca sa va delectati privirea si eu o sa va fac doar cateva recomandari si o sa va las cu poze de la evenimentul de prezentare al colectiei de Craciun 2015 de la Sephora.

IMG_3206

Too Faced vine cu o gramada de casete cadou cu produsele iconice Too Faced, cu preturi pornind din jurul sumei de 50 de lei.

IMG_3203 IMG_3205

Printre noutatile de marca proprie Sephora, ca de obicei veti vedea colectia de body care, am vazut si un Advent Calendar tare interesant si truse de machiaj.

Puteti da click pe poze pentru a le vedea mai mari.

IMG_3209 IMG_3210 sephora-craciun2015-xmas2015-beautybarometer-preview (10)

Exclusivitati pe parfumerie, parfumurile Miu Miu si Alaia, cutii cadou de la Cartier, Declaration d’un Soir si de la Lancome, La Vie este Belle.

sephora-craciun2015-xmas2015-beautybarometer-preview (7) sephora-craciun2015-xmas2015-beautybarometer-preview (4)

IMG_3190IMG_3191

Cu certitudine voi mai reveni cu un articol pe aceasta tema, pentru ca toata aceasta colectie cosmica de la Sephora nu prea are cum sa fie prezentata intr-un articol.

Later edit: film cu recomandari de cadouri Sephora