Shopping online cu transport gratuit

Shopping online si transport gratuit, ce suna mai bine? Astazi vremea ne anunta ca e toamna serioasa, avem o ploaie rece deja. Dar e vreme de shopping, multe magazine online au transport gratuit si eu o sa prezint un sumar interesant de oferte, adica ce m-ar tenta pe mine.

Pe Elefant avem transport gratuit pe 8 si 9 octombrie, avem si ceva reduceri suplimentare. Cateva idei de shopping, dati direct click pe poza si puteti adauga in cos tentatiile.

elefant-bourjoisUntitled

ladygaga

cerruti

Pe Canar avem transport gratuit DOAR azi, sambata 8 octombrie, asa ca grabiti-va sa prindeti ofertele, deja cat am scris acest articol s-au epuizat niste stocuri.

Totusi va recomand sa vedeti ofertele Clinique, Estee Lauder, Chanel si chiar Guerlain, pentru ca preturile sunt mai mult decat ok, retineti ca magazinul Canar are si magazin fizic in Cluj Napoca, asa ca le puteti face si vizite daca sunteti din zona. Pe magazinul online gasiti si produse Benefit la preturi ceva mai mici fata de Sephora.

clinique

chanelUntitled

 

Cei de la Answear au si ei in acest weekend transport gratuit. Asta daca va tenteaza sa mai completati garderoba de toamna. Pe mine m-au tentat bluzele de la Mango, Medicine, ceva underwear de la Calvin Klein si Tommy Hilfiger.
answear.ro%20

Sper ca v-am dat cateva idei, sa imi spuneti ce v-a tentat si ce ati adaugat in cos.