Skincare Workshop, Elizabeth Arden

Primul eveniment dedicat cititoarelor din acest an va fi sub semnul Elizabeth Arden, o marca pe care o apreciez de multi ani. O invitatie la un workshop despre skincare Elizabeth Arden va lansez astazi si sper ca in acest fel sa inaugurez seria de #beautybarometerevents. Va invit deasemenea sa urmariti acest hashtag si pe Facebook si pe Instagram, pentru ca m-am gandit ca in 2016 sa ne intalnim mai des si in offline.

Workshop despre skincare Elizabeth Arden

De ce skincare? Pentru ca eu cred ca daca ingrijirea tenului nu este prima preocupare a unei femei cand vine vorba despre frumusete, nu prea au cum sa dea rezultate celelalte eforturi mai mici sau mai mari pe care orice femeie le face. As inclina sa spun ca nici un diamant, oricat de minunat ar fi, nu va pune in valoare frumusetea unei femei, daca tenul ei sufera si arata ca este neglijat.

De ce Elizabeth Arden? Pentru ca este vorba de o marca cu multa istorie in spate, ganditi-va doar ca la inceputul secolului XX Elizabeth Arden deschidea primele spa-uri dedicate femeilor in US si le convingea pe doamnele din acea vreme ca trebuie sa se ingrijeasca si sa fie mai atente la tenul lor daca vor sa fie remarcabile. Elizabeth Arden a revolutionat putin lucrurile in vremea ei, cand se considera putin anormal ca o femeie sa conduca un business important si sa dicteze trendurile intr-o industrie care incepea sa produca multi bani, industria de beauty. Ea a convins femeile ca trebuie sa bea apa, sa se odihneasca, sa aplice creme si seruri faciale zilnic, sa evite machiajul incarcat si sa poarte ruj rosu la orice ora. A inteles curiozitatea si suspiciunea femeii atunci cand vine vorba de un produs cosmetic si a fost si initiatoarea ideii de esantioane si produse in format mini cu scopul de a fi date spre testare doritoarelor. A sustinut de la inceput ideea ca o crema pentru ten da rezultate daca este inclusa intr-o rutina simpla, dar zilnica. In fiecare zi trebuie sa iti cureti tenul si in fiecare zi trebuie sa il si hidratezi. Elizabeth Arden a creat practic o generatie de femei care au inteles ca frumusetea incepe de la gesturile simple, de zi cu zi, si ca nu este un moft sau un lucru superficial sa ai grija de felul cum arati. Frumusetea este un drept pe care orice femeie il are din nastere si atunci nu ar fi cazul sa neglijeze acest aspect.

Workshop, detalii si desfasurare

Workshop-ul dedicat ingrijrii tenului se va intampla pe 25 ianuarie, ora 18:00, la Beauty Studio 190, Calea Dorobantilor 188-190, intr-o atmosfera foarte eleganta si placuta, propice discutiilor despre ingrijirea tenului, despre micile capricii feminine si despre frumusete. Va voi povesti despre produsele de skincare Elizabeth Arden si va voi demonstra live ce inseamna o rutina zilnica de ingrijire a tenului. Vom povesti despre cum este bine sa iti pregatesti tenul inainte de a aplica machiajul si va voi dezvalui mici secrete din experienta mea de mare consumatoare de cosmetice de peste 20 de ani. Vor fi doua ore de informatii utile, veti avea ocazia sa testati nestingherite produsele Elizabeth Arden si sa puneti intrebari. Binenteles, vor fi surprize pentru fiecare participanta si un souvenir Elizabeth Arden pentru fiecare.

Sunt doar 10 locuri disponibile, ca atare confirmarea de participare o astept din partea voastra cel tarziu pe 19 ianuarie 2016 pe adresa de email beautybarometer@gmail.com . In email, va rog sa imi lasati si un numar de telefon. Va voi confirma participarea pe email  si veti primi si toate detaliile necesare.

Taxa de participare, 50 lei, se achita in momentul in care veti veni la eveniment, direct la receptia salonului Beauty Studio 190, se poate achita si cu card bancar.

Va astept cu drag sa redeschidem cartea cu secrete de frumusete a lui Elizabeth Arden.