Sporty style

Sporty style este stilul pe care il adopt intens de vreo 2- 3 ani si fac asta pentru ca imi place sa ma misc. Iar eu ma misc greu in hainele pe care societatea le impune unei doamne trecute de 40 ani. Da, uneori merge un sacou clasic, insa nu pot purta asta zi de zi. Chiar nu pot.

Bonprix este magazinul de pe care mi-am luat incaltaminte in ultimii ani si am fost multumita. Nu am standarde legate de brand, de trenduri, ci sa pot purta ceva comod, sa arate cat de cat feminin si sa pot spala produsele respective la masina de spalat. Am ales o pereche de pantofi casual-sport, cu putin oranj si imi plac pentru ca sunt usori. Totodata, am o jacheta de jeans oranj si jeansi mai spre gri, asa ca se vor asorta interesant.

Mai am o feblete pentru incaltamintea sport alba, impecabila. Asa ca am mai adaugat si o pereche de tenisi sa zic, desi nu prea stiu cum sa ii incadrez. Sunt foarte albi, daca poate exista grad de comparatie pentru alb.

Jacheta de jeans cu aripi pe spate mi s-a parut foarte potrivita cu ceea ce cred eu in ultimii ani. Anume ca undeva trebuie sa iti cauti niste aripi, chiar daca sunt chiar simbolice, si poti zbura incet, planat. nu ca un supersonic. Astazi, acest secol al vitezei, face ca totul sa fie fast, speedy, adica fast food, fast beauty si chiar fast love. Aripile pentru mine inseamna un zbor planat, usor, precum zboara o pasare dusa de vant si fara sa isi forteze limitele. Mi-a placut la aceasta jacheta calitatea materialului, adica e un jeans mai moale, mai spre tricot ca si feeling.

Pe toate cele 3 produse am dat putin peste 300 de lei si pana la primavara alta incaltaminte sport cu certitudine nu mai am nevoie. Ma mai tentau niste tricouri de pe bonprix, dar sa vedem ce mai apare. Ma mentin pe sporty style si in acest an si cred ca multi ani de acum incolo.

Pentru ca vremea a fost capricioasa si cand a iesit putin soare nu am avut eu cum sa plec sa fac niste poze mai interesante, am reusit doar sa fac cateva poze in interior, insa promit ca cel putin jacheta va mai fi protagonista de poze de Instagram.