Summer Beauty Tunnel, Plaza Romania

Summer Beauty Tunnel a fost deja la a doua editie si in felul acesta Plaza Romania da tonul unor noi actiuni utile pentru clientele care vin la mall. Mie imi place ideea, sa mergi la mall si sa primesti si informatii din partea unor specialisti din beauty si moda, nu doar sa vanezi reduceri si cumparaturi tentante.

Evenimentul va deveni o traditie, ba chiar in curand un nou mall va prelua aceasta initiativa, este vorba de Mall Bucuresti, din zona Vitan, si sper sa mergeti sa profitati de actiunile pregatite acolo.

La Summer Beauty Tunnel am avut ocazia sa vad noutati de la l’Occitane en Provence, de la Yves Rocher, de la l’Erbolario, sa vad demonstratii de machiaj din partea Fundatiei Calea Victoriei. Am ratat prezentarea lui Cori Gramescu, dar sper sa nu o mai ratez la urmarul eveniment de acest gen.

La standurile l’Occitane en Provence si Melvita, aveati ocazia sa primiti si multe esantioane ale produselor cosmetice de la aceste marci, pentru a le putea testa linistite acasa, precum si cupoane cu promotii speciale.

Va las cu un mic sir de poze, sper sa va convinga sa mergeti pe acolo la urmatoarea editie.

Cine venea la eveniment, se putea programa pe loc la o scurta sesiune de hairstyle sau de machiaj.

Am ramas cu gandul la noua crema CC de la l’Occitane en Provence, din gama Pivoine Sublime, va invit sa o testati in magazine.