Sunt blogger de beauty. Cine mai stie asta?

Exact titlul acestei postari imi agita mie mintea acum vreun an si ceva. Lansasem blogul de beauty, aveam vreo 15 de articole, lansasem si un concurs si nu a participat nimeni, desi premiul era un voucher la un magazin foarte cunoscut si indragit, plus alte premii mai mici.

Mi-am dat seama ca scriam frumos, dar scriam si ma cam citeam singura. Abia aveam 100 de fani pe Facebook dintre care vreo 30 erau prieteni si familie. Si nici macar ei nu imi dadusera toti like.

Acum au trecut 2 ani de atunci si incep lucrurile sa ia contur. Imi dau seama insa ca aceleasi principii din prima zi de blog le am si acum, pentru ca ele se bazeaza pe ce sunt eu ca si om.

Prin proiectul TESTEAZA SI TU si nu numai, am avut ocazia sa cunosc bloggerite de beauty care scriu extrem de frumos, detaliat, cu poze facute cu atentie si talent….dar care inca stau intr-o penumbra. Asa mi-a venit ideea de a face un workshop pe tema aceasta ca sa am ocazia sa transmit niste lucruri pe care eu as fi vrut tare mult sa le stiu in prima mea zi de blogger de beauty. Am poate inca insuficiente resurse sa va dau retete de succes, dar am dorinta de a impartasi ce stiu deja si ce functioneaza. Inca si eu am de invatat si ma bucur pentru ca acum stiu asta . Acum 2 ani nici nu stiam ce ar mai trebui sa invat.

Am fost sustinuta cu mult entuziasm de profesoara mea de make-up ,Gina Stefanoaia, cea care detine Academia Startline, un loc unde am invatat ce inseamna sa machiezi cu suflet si cu consideratie pentru fiecare femeie care se aseaza pe scaunul de machiaj. Tot cu ajutorul ei organizez acest prim workshop.

Detaliile le vedeti in afisul de mai sus ( click pe poza pentru a-l vedea mai mare) , orice intrebari aveti stiti unde ma gasiti, inscrierile le astept pe beautybarometer@yahoo.ro cu subiectul Workshop 24 mai.

Va astept cu drag.