Suntem 2000 pe pagina mea de Facebook, multumesc si …CONCURS BeautyMix!

Nu e gluma de 1 aprilie :), chiar cu o zi inainte de final de martie am ajuns la 2000 de fani pe pagina mea de Facebook.

Si ca sa sarbatorim , am un concurs. Premiul e format dintr-un pachet de produse de tip Beauty Mix, pentru cine e fan de mai multa vreme stie concursurile din seria BeautyMix, adica concursuri cu premii formate dintr-o selectie de produse diverse.
In premiu am un parfum de la Avon in format de poseta, o crema de picioare de la Avon, o lotiune de curatare ten Dr. Nick Lowe, o crema mini de la Sophyto – marca preferata de mine despre care am scris ultima oara AICI. Un mini deodorant Gerovital H3, un sapun din lapte de capra de la EpilatPRO si un fard de la Miners.
Pe unele produse le cunoasteti, pun pariu ca Dr. Nick Love si Miners nu va spun prea multe, sunt produse primite in cutiutele de beauty pe care le comand uneori in UK si despre care am scris ultima oara aici. Dati click pe cele doua nume de marca si veti gasi mai multe informatii despre cele doua marci din UK.
Cum castigati premiul?
Lasa-mi un comentariu in care imi spui ce inseamna cifra 2000 pentru tine si lasa-mi in comentariu si link-ul de share al acestui concurs. Ai timp pana pe 14 aprilie.
Pe 15 aprilie voi alege cea mai interesanta poveste, daca nu ma descurc, o sa cer ajutor de la voi sa alegem impreuna cel mai simpatic text.