Syoss Oleo Intense primeste calificativul Excellent

Am folosit din nou vopsea Syoss, era momentul sa ma vopsesc si am facut eu un calcul rapid…concluzia: am zis mai bine ma vopsesc acasa si incerc si o vopsea noua de la Syoss. Am mai folosit Syoss in mai si am fost foarte multumita de rezultat, asa ca am vrut neaparat sa incerc vopseaua noua, care are la baza o formula fara amoniac si cu uleiuri nutritive pentru par.

Mi-am luat doua cutii cu nuanta Sandy Blond si am folosit 1 doza si jumatate. Am aplicat pe radacini, insa am vrut sa merg un pic si pe lungimea firului de par, asa ca nu ma descurcam cu o singura cutie. Nu prea ma descurc niciodata cu o singura cutie dintr-o vopsea.

Mi-a placut foarte mult textura, faptul ca nu miroase a vopsea de par, dovada a fost faptul ca nu am avut nevoie sa stau cu geamul deschis la maxim, iar dupa ce am aplicat vopseaua nu am mai auzit ca “toata casa miroase a vopsea de par“….ba chiar am hranit copilul cu vopseaua in cap. Mi-am pus o punga peste par, ca de obicei, dar nu am mai legat-o si nu am mai simtit nevoia sa pun si prosop peste.

Vopseaua are textura unui balsam, e cremoasa si in timpul aplicarii poti trece degetele ( bineinteles imbracate in manusile de plastic) prin par fara probleme sau un pieptene cu dintii rar. Cu celelalte vopsele eu nu reuseam asta decat cu greu, chiar si cu vopseaua Syoss folosita in mai, se simte ca si cum parul ar avea o sare pe el.

Dar  mirosul m-a cucerit complet.
La clatit am avut surpriza si mai mare, se clateste foarte usor!! eu am parul lung si cand imi clatesc vopseaua din par…..raman cocosata de cat trebuie sa stau sub jetul de apa cu capul in jos. Acum nu a mai fost cazul, a fost ca un spalat clasic de par, doar ca a durat un pic mai mult. Cand ma spal dupa vopsit intotdeauna imi spal parul cu capul in jos ca sa nu imi curga apa cu vopsea si pe corp. Daca aveti idei mai bune, chiar spuneti-mi.

Sunt convinsa ca vor aparea pe piata si de la alti producatori vopsele de par similare, insa Syoss Oleo Intense chiar a fost o surpriza placuta pentru mine si cred ca va ramane in rutina mea de vopsit in lunile urmatoare.

Pretul pe cutie este cam de 23 de lei, am cumparat-o de la Real din Afi Palace Cotroceni. Ca efectul sa fie bun, trebuie tinuta in par 30 de minute, eu am uitat la un moment dat sa ma uit la ceas si am cam ajuns spre 45 de minute, insa nu m-a deranjat deloc, cu alte vopsele ma grabesc sa le clatesc repede, chiar mai repede decat e indicat in prospect.

Nota mea pentru aceasta vopsea este: Excellent!!

Iata poza cu parul meu inainte de vopsire:

Si poza dupa vopsire:

La clatire am folosit o singura samponare cu l’Oreal Professionnel Liss Ultime, despre care voi scrie in curand, si balsamul din cutia vopselei….care in sfarsit mi-a ajuns!! E prima data cand imi ajunge balsamul din clasicul pliculet cu balsam care se gaseste cam in orice cutie de vopsea din comert. Pe parul umed si bine sters, am aplicat si serul Syoss cel hidratant si roz :). Parul e uscat natural, la canicula din Bucuresti nu am mai suportat si uscator de par.

Detalii despre produs gasiti si pe pagina Syoss de pe  Facebook.si de pe site-ul Syoss http://www.syoss.ro/syoss/ro/ro/home/vopsirea_parului/OleoIntense.html .

Ca de obcei carcoteala mea legata de  Syoss: prea linistit in Social Media, prea putine provocari , doar un concurs pe pagina de Facebook si cam neinspirat…dar au produse bune, asa ca mai astept sa vina si cu provocari in online.