Taft, de 60 de ani coafura rezista, concurs

Taft cred ca inseamna pentru multe dintre noi imaginea perfecta a lui Heidi Klum care calatoreste frumos peste tot, iese din avion are coafura perfecta, se urca in taxi in ploaie si are coafura perfecta si oriunde se plimba, parul ei ramane mereu impecabil. Normal ca o reclama mai aduce si efecte artistice, ca de asta avem persoane creative care creeaza spoturile publicitare, insa treaba cu Taft sta cam asa: coafura chiar rezista. Si treaba asta e foarte importanta pentru orice femeie.

Stii momentul ala cand te bibilesti dimineata si dupa ce traversezi orasul dintr-o parte in alta vezi ca buclele tale s-au transformat in niste suvite ametite sau ca parul care statea frumos intr-o parte a aterizat tot pe frunte, sigur stii senzatia aia de lehamite. Totodata mersul la coafor nu este mereu accesibil si eu recunosc ca am atatea instrumente de coafat acasa incat de multe ori coafura mea iese mai bine acasa decat la coafor.

Mereu am nevoie de fixare. Si anul acesta am multumit de multe ori in capul meu persoanei care a creat in special Taft Ultimate. Fixativul acesta este un fel de “maestrul fixativelor”. Imi pare rau ca nu am avut cum sa ma filmez si eu ca si in spotul cu Heidi Klum, nu sunt eu atat de prezentabila ca si ea, insa parul meu s-a mentinut ca si in reclama, taman in zilele acelea capricioase de final de vara cu ploi, soare si vant, toate 3 in aceeasi zi. Am avut privilegiul sa primesc in avanpremiera Taft Ultimate si sa il prezint in exclusivitate  invitatelor mele la evenimentul de aniversare al blogului din martie 2015.

taftultimate-martie2015-beautybarometer

Si pentru ca Taft implineste 60 de ani si asta inseamna 60 de ani de expertiza indiferent de trenduri si vreme, eu va propun 20 de premii. Fiecare premiu contine un fixativ Taft Ultimate, o spuma modelatoare Taft Ultimate si o pudra de volum Taft.

Fixativ Taft Ultimate 250 ml, Preț 13,19 RON - lowresSpuma modelatoare de par Taft Ultimate, 200 ml, Preț 12,99 RON_lowresTaft Volume Powder - Pudră pentru volum - Preț 15,99 RON

Toate instructiunile de inscriere in concurs le gasiti in filmuletul de mai jos. Nu va scriu aici nimic pentru ca vreau sa ma auziti.

Data limita de participare: 22 noiembrie 2015 , pe 23 noiembrie voi alege 20 de castigatoare si le voi anunta prin reply la comentariul lasat aici. Detalii asa cum v-am spus mai sus, in film vedeti si auziti.

Premiile vor fi trimise de catre sponsor, prin curier, doar pe teritoriul Romaniei.