Tag : 7 lucruri despre mine

Photo by Stephanine.co

Tagul 7 lucruri despre mine (sau 10 sau 50 de lucruri despre mine) est destul de cunoscut si folosit de bloggeri, pentru mine va fi o ocazie sa ma prezint putin si mai ales sa  va provoc sa imi lasati aici intrebari la care voi raspunde intr-un film pe Youtube. Asadar pana pe 5 mai astept toate intrebarile voastre si apoi voi raspunde direct in film. Ca sa aveti ceva sursa de inspiratie, va spun eu 7 lucruri despre mine si invit pe orice bloggerita sa preia acest tag daca se poate in acelasi format, adica si cu aceasta propunere catre cititorii ei de a primi intrebari suplimentare si de a le raspunde fie pe Youtube, fie pe blog.

1. Desi am facut curs de machiaj, ma machiez greu la ochi. Avand hipermetropie, nu vad detaliile fine, asa ca imi fac extrem de greu un machiaj cu tus sau eyeliner, prefer creioanele de tip dermatograf mai moi cu care pot sa ma sprijin un pic pe linia pleoapei fara a strica tot machiajul.

2. Port 35-36 la picior, gasesc greu pantofi, stiu ca unele marci incep masurile direct de la 37 si cand ma duc sa intreb vanzatoarea daca exista 35 sau 36, imi zice ca “Trebuie sa intreb la depozit daca exista 36 sau 35”.

3. Imi place ciocolata neagra neagra, cat mai neagra. Nu suport ciocolata cu lapte sau cu alune, dar de complezenta mananc o bucatica mica si beau o tona de apa de dupa.

4. Nu beau cafea, nu beau cola, nu beau alcool, pur si simplu nu imi plac. Beau cola ocazional, de obicei de la sotul meu din pahar, idem si cu berea.

5. Am facut filologie, dar lucrez cu cifre de 15 ani. Nu am ce face. Asa a fost sa fie. Noroc de blog, altfel as vedea numai liniute de Excel. De cativa ani lucrez pe zona de consultanta, in cercetare de piata, si aici numai literatura nu e.

6. Imi place painea. Fac si paine cand e cazul. Am insa oroare de painea aia industriala, de franzelele alea pufoase si albe sau de painea feliata ambalata. Mai bine nu mananc. Dar cand mananc o paine buna, numai paine as munca.

7. Nu prea imi place sa port oja pe unghii, rar o sa ma vedeti cu oja sau sa scriu despre ce oja mi-am mai pus pe unghii. Am o obsesie sa imi vad unghiile curate, transparente, fara nici o culoare.

Asta e tot, dar nu uitati ca pana pe 5 mai, miezul noptii astept intrebarile voastre la care voi raspunde intr-un film pe Youtube.