TAG, descoperirea anului 2013

Am primit acest tag de la Ioana si cand am vazut invitatia pe Facebook m-am gandit din prima la  Guerlain -Lingerie de Peau, fond de ten compact.

Eu am inceput sa folosesc tarziu fond de ten. Practic pana pe la 27-28 de ani mi-era si frica sa folosesc asa ceva prea des. Foloseam ocazional fond de ten. Ideea de fond de ten compact mi se parea complet nepotrivita cu tenul meu, ma gandeam ca va arata incarcat si ca voi parea “zugravita” si nu machiata. Cam dupa 30 de ani am inceput sa folosesc fond de ten mai des.

Cam toate prejudecatile mele legate de fondul de ten s-au stins cand am descoperit fondul de ten compact Lingerie de Peau de la Guerlain.
Culmea este usor, aluneca pe ten ca o matase fina si acopera fara sa incarce. Cand mergeam la birou si ma trezeam la 6, uneori doar dupa 4 ore dormite, era singurul lucru pe care il suportam pe fata dupa crema de zi. Acest fond de ten are si o fanta mica cu anticearcan sau corector, in fine, o chestie care le cumuleaza pe amandoua, si impreuna cu fondul de ten fac o treaba minunata.

Cutia plata si care are si un mic pouch de catifea in care il pot tine sunt ambalajul ideal. Iau acest fond de ten cu mine oriunde, oglinda e de buna calitate si…orice retus poate fi facut repede.

Pot spune fara nici o rezerva ca acest produs a fost pentru mine descoperirea anului 2013 :).

In plus, acest fond de ten intra in colectia mea de produse de suflet, marca Guerlain.