Te astept la Debenhams sa facem shopping impreuna

Saptamanal raspund intrebarilor voastre si este mereu acelasi refren: Ce crema sa cumpar? Cum imi aleg fondul de ten? Oare merita sa investesc in acest parfum? Sunt momente cand realizez ce simplu ar fi sa ma pot teleporta langa fiecare atunci cand sunteti la shopping si sa vin atunci cu recomandari care sa va fie cu adevarat de folos.

Si iata ca a venit momentul sa facem shopping impreuna, sa alegem o crema sau un fond de ten in acord cu preferintele voastre si cu bugetul pe care doriti sa il investiti. Magazinul Debenhmas din Bucuresti Mall, din Calea Vitan nr. 55-59, va fi gazda acestor sesiuni de shopping in care voi veti beneficia de consultanta mea, de recomandarile mele si bineinteles de acea atmosfera placuta la cumparaturi care se intampla cand faci shopping impreuna cu cineva la fel de pasionat de cosmetice ca si tine. Vom avea timp sa cercetam pe indelete raionul de beauty, mai ales ca in aceasta perioada exista si 10% reducere la toate cosmeticele, iti voi arata parfumurile pe care le gasesti in exclusivitate la Debenhams si totodata vom incerca si produsele de machiaj pe care poate nu ai avut timp pana acum sa le vezi.

Voi fi prezenta la Debenhams Bucuresti Mall in perioada 20-22 mai in anumite intervale orare, mai exact pe 20 mai 16:00-20:00, pe 21 mai 14:00-18:00 si duminica 22 mai va mai astept intre 12:00-16:00. Daca doriti sa beneficiati de un beauty shopping session astept mesajele voastre, aici in comentarii sau sub forma de mesaj privat pe pagina mea de Facebook. Nu exista nici un fel de conditie decat sa veniti, sa aveti un pic de chef de shopping si sa vedeti la fata locului ce inseamna o sesiune de shopping cu un “beauty personal shopper“. Este bine sa va faceti o programare ca sa fiti sigure ca veti avea propria sesiune de shopping alaturi de mine.

Astept cu drag programarile voastre, va mai spun doar ca mai urmeaza o surpriza prin care voi face cuiva cumparaturile si mai placute. Ramaneti in zona si abia astept sa ne vedem la Debenhams!

beautybarometer-debenhams-beautypersonalshoppingassistant