Tentatii Naturale in gama Color Naturals de la Garnier, Tentatia mea este #9N

Trendul Nudes a fost si este preferatul meu. Intotdeauna urmaresc indeaproape colectiile de beauty care au focus pe acest trend. Gama Color Naturals de la Garnier deschide si seria nuantelor de par din categoria Nudes, numite Tentatii Naturale, si recunosc ca am fost extrem de curioasa sa vad cum imi va iesi. Cele 3 nuante din aceasta colectie sunt superbe, iar nuanta de blond 9N mi se pare printre cele mai reusite pe care le-am vazut in ultima vreme.

V-am pregatit si un film in care veti vedea pas cu pas cum am aplicat vopseaua. In cutie o sa gasiti instructiunile pe care e bine sa le cititi. Testul de toleranta cutanata trebuie sa il faceti ca sa nu aveti surprize. Cu doua zile inainte de vopsire am facut si eu acest test, e super simplu, aplici putina vopsea dupa ureche si timp de 48 de ore observi daca exista reactii specifice.

In cutie gasiti pe langa instructiuni, manusile de plastic, tubul cu lapte revelator, tubul de vopsea si un balsam care se aplica dupa vopsire. Va mai trebuie un bol nemetalic in care sa amestecati laptele revelator si vopseaua, o pensula si cam asta este tot. Nu va hazardati sa va vopsiti fara manusi, am incercat in trecut chestia asta si nu e ok. Pentru ca eu ma vopsesc in nuante de blond cam la 3-4 saptamani, acum am avut de acoperit si radacinile, asa ca prima data vopseaua a fost aplicata la radacini, am stat asa 25 de minute, si apoi am aplicat vopsea pe toata lungimea firului de par si am mai stat inca 5 min. Deci intr-o jumatate de ora minunata culoare Blond Foarte Deschis Natural, 9N, astepta sa fie admirata.

garniercolor naturals-tentatiinaturale-blonndfoartedeschisnatural-beautybarometer-review-vopseadepar

Cred ca acest trend de Nudes se potriveste cu orice varsta si cu orice fizionomie, aduce foarte multa luminozitate tenului si da acel aspect de fresh si odihnit. Totodata, imi place stilul Nudes pentru ca confera un look relaxat, firesc, ai acel “je ne sais quoi” care te pune in evidenta intr-un mod discret si elegant.

Mi-a placut ca aceasa nuanta de blond 9N de la Tentatii Naturale din gama Color Naturals de la Garnier pe care am folosit-o este ceva mai inchisa decat nuanta initiala pe care o aveam, mi s-au neutralizat instant niste reflexe mai galbene care apar din nefericire la parul vopsit blond si vopseaua a acoperit foarte bine si firele albe. Vopseaua este imbogatita cu 3 uleiuri, masline, avocado si karite, hranind astfel firul de par. Cele 3 uleiuri se resimt dupa vopsire in textura parului si aspect.

Vei vedea in film pas cu pas toate etapele, sper sa va fie de ajutor si astept sa imi spuneti ce nuanta veti alege din gama Color Naturals de la Garnier, colectia Tentatii Naturale.