By Terry Glow Expert Duo Stick

By Terry Glow Expert Duo Stick este produsul de machiaj care ma tenteaza cel mai mult din noua colectie Techno Aura. Este un produs versatil, ce poate fi folosit pentru mai multe lucruri intr-un machiaj ce aduce luminozitate si putina caldura pe ten. Este si blush si iluminator, iar eu nu m-as feri sa il folosesc nici pentru putina culoare pe pleoape. Nu am apucat inca sa il vad, insa stiu ca de cate ori merg la Madison sa si incerc noutatile de la By Terry spun mereu ca arata mai bine decat in poze si ca placerea de a purta un machiaj realizat cu produse By Terry este mereu foarte mare.

Cum sa folosim By Terry Glow Expert Duo Stick

Fiind un produs atat de multifunctional, poate fi folosit ca si blush, bronzer sau iluminator. Aplicat pe partea pe care ne intereseaza mai mult, el isi schimba functia. Pensulica din capat il face sa fie un produs complet. Pensula ajuta la blending si la o distribuire optima a produsului.

Poate fi aplicat direct pe ten, ca orice alt produs By Terry, poate fi aplicat si pe umeri sau pe decolteu pentru efect de iluminare sau bronzare.

Produsul vine in 3 combinarii de culoare: Amber Light, Terra Rosa si Peachy Petal. Amber Light este potrivit pentru un ten deja usor sau mai intens bronzat. Terra Rosa aduce un plus de stralucire oricarui tip de ten. Peachy Petal aduce acea nuanta de piersica, o culoare fructata, daca se poate numi asa.

Produsul acesta mi se pare si ideal de facut cadou unei pasionate de machiaj, pentru ca incorporeaza atatea produse intr-unul singur si este o sursa de inspiratie pentru un machiaj de zile insorite.

Va promit sa revin cu pareri dupa ce ma voi juca putin cu aceste produse. Daca aveti drum pe la Madison, nu uitati sa incercati noile produse By Terry din colectia Techno Aura si in special aceste stick-uri multifunctionale.