TESTEAZA SI TU a ajuns si la La Dolce Vita Lifestyle

Testeaza si tu este un proiect dedicat bloggerilor de beauty din partea mea si am avut recent placerea sa o descopar prin acest proiect pe Alina de la La Dolce Vita Lifestyle. Are un blog superb, poze impecabile, un aspect aerisit si am ales-o fara sa ma gandesc prea mult din lista cu sute de bloguri inscrise. Parcurg saptamanal aceasta lista si recunosc ca atunci cand descopar un blog frumos, iau legatura cu cea care scrie acolo cat pot de repede ca sa discutam detaliile despre kit-ul de testare.

Din cutia de produse primite de la mine, Alina a ales apa micelara Eucerin Dermatoclean pentru un guest post pe blogul meu si iata ce ne-a povestit despre acest produs. Ii multumesc Alinei pentru articol si pe voi va invit sa o cititi.

Am primit prin programul Testeaza si tu! de la Beauty Barometer, o cutiuta cu surprize placute: Crema de fata de la Gerovital Happiness, Eucerin – DermatoClean , Flamar – Nail Art Stickers, Mostre de la Vectem si Gerovital, Cuburi Efervescente de la Sephora – Coconut & Caramel , Sampon si Balsam cu Keratina.

Am ales sa fac un mic review lotiunii micelare DermatoClean de la Eucerin, pe care o folosesc cu mare drag. 
Lotiunea tonica 3 in 1 este pentru toate tipurile de ten, curata si improspateaza tenul si reda un aspect radios.

Dimineata ma spal cu apa pe fata, impreuna cu un gel sau gomaj. Dupa uscarea fetei, aplic lotiunea cu un disc demachiat pe fata, gat si decolteu.
Eu sunt sensibila la mirosuri puternice si nenaturale, dar Eucerin are un miros subtil si placut.

Dupa uscarea fetei, este timpul aplicarii unei creme hidratante.

De cand folosesc Eucerin, nu mai aplic CC Cream in fiecare zi, decat in cazuri speciale, pentru ca vreau ca pielea mea sa respire, plus nu mai este nevoie, pentru ca pielea mea este curata

Seara aplic din nou lotiunea dupa demachiere; poate fi folosit si ca demachierea delicata a ochilor.

Ii multumesc pe aceasta cale lui Beauty Barometer pentru aceasta oportunitate.