The Body Shop Elixir of Nature Widdringtonia Eau de Parfum

The Body Shop Elixir of Nature Widdringtonia Eau de Parfum este un parfum foarte nou si care sustine acel credo Enrich Not Exploit. Gama  Elixirs of Nature recreeaza instantanee olfactive cu cateva dintre cele mai rare si minunat mirositoare specii de plante de pe planeta si apoi le combina cu esente si extracte naturale. In timp ce protejeaza aceste plante pe cale de disparitie pentru generatiile viitoare. Pentru a crea aceasta uimitoare colectie, expertii  au escaladat cateva dintre cele mai retrase regiuni ale planetei pentru a-ti aduce parfumul naturii neimblanzite.
Ca parte a Angajamentului Enrich Not ExploitTM, s-a folosit tehnologia Headspace 100% non-distructiva pentru a replica aceste 5 arome naturale rare fara a le ameninta existenta viitoare. Tehnologia Headspace invaluie planta intr-o cupola si creeaza vacuum, pentru ca parfumul emis de planta, floare sau lemn sa poata fi recreat si incorporat intr-un parfum.

DSC_0515_3785 DSC_0518_3788

Ce este minunat la gama Elixir of Nature este ca poti combina parfumurile intre ele si in felul acesta iti creezi parfumul propriu.

Elixir of Nature Widdringtonia aduce in prim plan aroma lemnoasa, de cedru. Un parfum sofisticat cu lemn de cedru Clanwilliam la baza si note de salbie si vetiver. Parfumul te poarta instant in gama muntoasa Cederberg din Africa de sud: imagineaza-ti o gura de aer proaspat prin padurea de cedru pe varfurile muntoase acoperite cu zapada. Imi inspira a fi un parfum unisex, intens si foarte usor de adaptat la o tinuta de zi.

Gama Elixir of Nature contine 5 arome, le puteti descoperi pe toate in magazinele The Body Shop sau pe magazinul online. Elixir of Nature Widdringtonia ar putea fi baza pentru celelalte parfumuri ceva mai florale si mai dulci.

Sticlele sunt simple, cubice, din sticla transparenta, aduc putin a ambalaje farmaceutice de odinioara, foarte elegante. Pe sticla este incrustat in relief un text ce spune exact povestea acestor parfumuri: ” Nature’s rare & precious aromas captured in a scent”.

DSC_0523_3790

thebodyshop-Elixir-of-Nature-Widdringtonia-beautybarometer-octombrie2016

Pret, 50 ml, EDP, 170 de lei.