The Body Shop, Oils of Life, Sleeping Cream

Sleeping cream-ul sau produsele dedicate tenului “over night” incep sa devina din ce in ce mai populare si eu cred ca este un trend foarte bun.

Oils of Life este acea gama de la The Body Shop pe care as putea sa o folosesc zilnic. Formulele sunt de vis, facute parca sa te invite la leneveala si rasfat fara sfarsit, iar aroma produselor te rupe din realitatea cotidiana si te fac sa visezi cu ochii deschisi. Uleiul facial Oils of Life sta pe noptiera mea, inca de anul trecut, si imi asigura momentul provilegiat de dupa demachiere.

Si ca sa duca rasfatul pana la extrem, The Body Shop ne aduce o crema magica, ca si o zana a somnului, Sleeping Cream. Stiu ca este al doilea articol consecutiv despre The Body Shop, insa in ultima vreme ma trezesc ca folosesc des si multe produse de la ei, vor urma si niste review-uri pentru ca se aduna multe povesti despre ei.

tehbody shop  Oils of Life Sleeping Cream-beautybarometer2016

Oils of Life Sleeping Cream te invata o noua chestie: conteaza enorm cum dormi, cand dormi si ce ii oferi tenului tau cand dormi. The Body Shop nu e la primul produs dedicat ingrijirii mai speciale de peste noapte, intr-o alta gama, Drops of Youth, exista o masca de noapte, care tot asa se lasa pe ten peste noapte si ofera tenului acea relaxare si hidratare pe timpul somnului. Sleeping Cream-ul contine 3 uleiuri vegetale pretioase si 7 uleiuri esentiale.

• Ulei din seminte de chimen negru din Egipt cunoscut pentru concentratia sa in antioxidanti
• Ulei din seminte de macese din Chile bogat inOmega 3 si 6
• Ulei din seminte de camelie din China bogat in acizi oleici nutritivi

Iata ce ne spune The Body Shop: Infuzandu-le cu 7 uleiuri esentiale puternice, am creat Sleeping Cream pentru a revitaliza intens tenul noapte dupa noapte. Folosite traditional in scopuri medicinale si in aromoterapie pentru aromele lor specifice, cele 7 uleiuri esentiale au fost alese pentru proprietatile lor benefice. Ele intregesc experienta senzoriala a cremei Intensely Revitalising Sleeping Cream.

Aceasta minunata crema costa 138 de lei, o gasiti in toate magazinele The Body Shop, inclusiv online, iar eu sunt mai mult decat nerabdatoare sa o incerc.