The Body Shop White Musk l’Eau

The Body Shop White Musk l’Eau este un parfum de primavara prin excelenta. Aduce ideea de renastere, inflorire, improspatare. Mi-a placut din momentul in care am desfacut cutia primita din partea The Body Shop. Daca sunteti in cautare de un parfum nou, eu va recomand sa mergeti sa il incercati.

Mi-a placut seria parfumurilor pe baza de mosc de la The Body Shop de foarte multa vreme. Practic primul parfum de la The Body Shop pe care mi l-am cumparat cand eram extrem de tanara a fost ceva pe baza de mosc. Nu mai retin cum se chema, insa stiu ca era cu mosc si atunci am si cautat in dictionar care e treaba cu moscul. Nu prea era Internet la vremea aceea.

The Body Shop White Musk l’Eau, note

Noul parfum este interpretarea fresh si fructata a celui original. Este o curajoasa si feminina declaratie de senzualitate. Delicata senzualitate a moscului semnatura este invaluita de binevenita prospetime curata a Primaverii.
Parfumul White Musk L’Eau este indulcit cu note de para pentru un delicios layer fructat ce se potriveste fara efort cu mixul iconic de lacramioare, iasomie si esenta de trandafir. Toate vegane si cruelty-free.

Buchetul fresh, floral se combina cu moscul deosebit, iar ispititoarea combinatie de prospetime curata si note florale senzuale atinge armonia perfecta in contact cu pielea. Note efervescente de citrice, coriandru si esenta de galban se combina cu acordurile luxurioase de iris, lacramioare si iasomie.

Primele impresii

Imi place White Musk, Red Musk mi se pare un parfum intens si un pic intimidant. White Musk Smoky Rose ar fi preferatul meu pentru orice anotimp. Totusi pentru zilele calde, cand moscul nu ar fi asa de usor de suportat, as alege fara ezitare l’Eau, care desi este o eau de toilette, mi se pare foarte senzual, foarte feminin, putin dulce-floral, insa cu un anume touch pudrat. Siajul este foarte ok pentru o apa de toaleta, rezista cam 3 ore. Astept zile mai calduroase ca sa ma pot lamuri de cum se va comporta la peste 25 de grade. Intentionat v-am amintit si de Red Musk, impreuna fac o combinatie interesanta, eu am incercat sa le combin si mi-a placut efectul.

Parfumul se gaseste deja in magazinele The Body Shop, offline si online, 100 ml, 170 de lei.