Tiffany & Co. Apa de Parfum Intense, primele impresii

Tiffany & Co. dezvaluie Apa de Parfum Intense, o versiune mai bogata si mai profunda a parfumului semnatura, artizanal. Aceasta noua interpretare reflecta fatete ale compozitiei originale cu o profunzime de iris, impreuna cu note de chihlimbar si vanilie calda, benzoin. Compozitia parfumului este inspirata de optimism, forta si bucurie, o esenta pura a brandului Tiffany.

De cate ori ma intalnesc cu parfumurile Tiffany, ma gandesc la celebra scena in care frumoasa Audrey Hepburn mananca un croissant in fata magazinului celebru din New York, Tiffany. Cand am ajuns in New York, am vrut neaparat sa ajung la acel magazin si am fost asa surprinsa sa vad ca toata atmosfera din acel loc era chiar ca din  film.

Parfumurile de la Tiffany & Co. au acea eleganta rece, aproape metalica, tipic newyorkeza, dar combinata cu ideea de feminitate, de accente florale. Sa zicem ca imi inspira acea americanca usor sportiva ca si alura, degajata, imbracata in asa fel incat sa traverseze cu usurinta Central Park, dar sa emane si feminitate. Ar fi un fel de garconne a la New York.

Dupa ce am primit noul parfum Intense, am sesizat si ceva note mai seducatoare, mai aprinse, mai calde. Parfumul este oarecum versiunea festiva a clasicului parfum Tiffany & Co. Are si persistenta, si tinuta, un siaj foarte aromatic si elegant.

Tiffany & Co a apelat inca o data la maestrul parfumier Daniela Andrier de la Givaudan. Aroma moscat florala este mult mai puternica decat varianta anterioara, invaluita intr-un acord cald, senzual, cu un pas inainte fata de prima versiune. Nota cheie, o concentratie mai bogata de unt de Iris ecou predecesorului sau, este de o intensitate ce adauga o profunzime extraordinara. Notele de baza, ambra si benzoin, sunt puternice,chiar opulente si dau acea nota de diferentiere. Cine te va simti purtand acest parfum, te va intreba cu siguranta despre ce parfum este vorba.

Tiffany Apa de Parfum Intense semneaza cadoul oferit cu orice ocazie. Prezentat intr-un flacon de sticla fatetat, este inspirat din cele mai iconice bucati de diamant ale casei. Noua creatie, iluminata de o nuanta mai profunda a iconicului Tiffany Blue® este imbratisat de un accent stralucitor de argint pe gulerul gravat cu logo Tiffany & Co.

Personal am rasuflat usurata ca din parfumeria moderna nu au disparut inca acele parfumuri elegante, de ,,lady” si care pot aduce un aer usor vintage-clasic.

Parfumurile Tiffany & Co. se gasesc in parfumeriile Douglas. Noul parfum Intense are pretul pornind de la  409 lei pentru 30 ml.