Too Faced Chocolate Bonbons, preview si primele impresii

Too Faced m-a impresionat de multa vreme prin texturile pudrate si aromate cu ciocolata. Un fard care miroase atat de delicios nu face decat sa te convinga si mai mult ca machiajul face parte din acele capricii vinovate feminine si ca trebuie sa faci abuz de ele. Too Faced Chocolate BonBons este o invitatie la creativitate delicioasa si cu iz de chocolat.

Too Faced, un peu d’histoire

Prima mea intalnire cu marca Too Faced a fost acum doi ani, am inceput cu o pudra si cu celebrul rimel Better than Sex si mi-am dat seama ca mereu in trusa mea de machiaj va fi ceva de la Too Faced. Sincer as fi crezut ca acest brand a fost creat de o femeie, dar nu, cei doi fondatori Too Faced sunt doi barbati extrem de talentati si dedicati machiajului. Jerrod Blandino si Jeremy Johnsons sunt cei care se afla in spatele acestui brand atat de feminin si inspirat de magia pariziana. Ei practic sunt casatoriti, formeaza un cuplu de oameni care si-au dorit sa dea femeii acea putere de a fi “pretty” cand doreste ea si cum doreste ea, daca vrea glitter la micul dejun e ok, daca vrea sa bea sampanie cand mananca pizza este tot foarte ok. Au inceput afacerea foarte curajos, cu un simplu credit card si cu incurajarea celor din jur.

Too Faced Chocolat BonBons, le caprice

Paleta Too Faced Chocolate BonBons este tot ce isi poate dori a pretty girl, ceva care sa arate frumos, sa fie delicios si pentru a fi privit si pentru a fi savurat direct pe piele. Paleta se gaseste si pe magazinul online Sephora, costa 207 lei si are cam toate culorile de fard de ochi care iti asigura un aspect feminin. Trusa contine 14 farduri de ochi, unele mate si unele irizate, si doua iluminatoare pudra.

toofaced-chocolate-bonbons-makeuppalette-sephora-2016 (6)

toofaced-chocolate-bonbons-makeuppalette-sephora-2016 (15)

Farduri mate si sidefate, iluminatoare si un mic ghid de a crea look-uri, cam asta inseamna pe scurt paleta Too Faced Chocolate BonBons. Imi plac 3 nuante, carora le-am facut si swatches, Sprinkless– un roz diafan si luminos, Molasses Chip – un maro putin irizat si Malted – un maro mat, perfect pentru a crea o umbra misterioasa in pliul pleoapei.

toofaced-chocolate-bonbons-makeuppalette-sephora-2016 (2)

Produsele Too Faced ma incanta mereu cu ambalajele, facute cu atentie si cu dorinta de a se integra intr-un peisaj feminin si delicat. As putea confunda cu usurinta o paleta Too Faced cu o cutie eleganta si cu aer usor vintage de “bonbons au chocolat”.

toofaced-chocolate-bonbons-makeuppalette-sephora-2016 (30) toofaced-chocolate-bonbons-makeuppalette-sephora-2016 (38)

Ce alte produse Too Faced va plac?