Travel Kit Nivea

Pentru o vacanta de o saptamana, am ajuns sa am un rucsac plin de cosmetice. Daca iau in calcul ca aveam recipiente intre 30 si 250 de ml, va dati seama cati litri sau kilograme de creme si geluri de dus am carat dupa mine. E drept ca atunci cand pleci cu masina, tentatia e mare, sa iei si crema aia, si samponul, si spuma de par pe care nu o voi folosi niciodata, dar ce mai conteaza?

Nivea s-a gandit la situatii de acest gen si prin colectia de produse mini destinate calatoriilor a salvat multe bagaje de la supraalimentare.


Am facut turul tarii in concediu si cam prin toate magazinele sau benzinariile in care am intrat, am vazut cel putin 2-3 produse din seria de produse Nivea in miniatura. Sunt produse deopotriva pentru femei si barbati, geluri de dus, deodorante, crema si chiar am vazut si after-shave in format mini.

Propunerea Nivea se concentreaza pe 3 produse de baza: gel de dus, deodorant si crema multifunctionala. Si cele 3 produse sunt gelul de dus Nivea Creme Care, 50ml, 2.73 lei, deo Nivea Invisible for Black & White, 35ml, 3,41 lei si Nivea Care, 100 ml, 14.3 lei. Aceste trei produse sunt de ajutor pentru orice femeie care prefera sa consume locul din bagaj si pentru alte lucruri sau pur si simplu sa care mai putin. Veste buna, aceste produse mici se pot lua si in bagajul de mana pentru avion.

Calatorie placuta cu Nivea!