Un cadou de Craciun

Un cadou de Craciun e oricand binevenit. Ca e criza, razboi, un val de pesimism, tot Craciunul vine. Iar anul asta eu chiar simt nevoia de un Craciun cu multe cutii de cadou sub brad, ciocolata, paturici rosii si parfumuri dulci.

A fost un an greu si pe langa odihna, acele surprize frumos impachetate sunt necesare. Asa ca deja m-am orientat prin magazinele online si am inceput cu niste mici cumparaturi. Iar Notino e pur si simplu generator de spiridusi de Craciun. Atatea cadouri si seturi incat am ales cu greu.

Seturi cadou Nuxe

Facand in ultima vreme o mica obsesie pentru Nuxe, am zis ca cel mai simplu e sa iau niste seturi. Am tot sucit oferta pe toate partile si am ales doua seturi.

Prodigieux este aroma celebra de la Nuxe, asa ca a fost primul set ales. Contine ulei de dus, crema mini de corp si parfum. Nuxe imbina doua concepte: Nature si Luxe. Acest brand iti induce starea de bine prin toate produsele. Cu siguranta cunoasteti faimosul Nuxe Huile Prodigieuse. Am avut mai multe flacoane din acest ulei de-a lungul anilor, e drept ca mereu le incepeam si apoi le dadeam prietenelor care erau si ele animate de acest produs.

Mi-au placut seturile Nuxe cu parfum pentru ca erau in jurul sumei psihologice de 150 de lei, un cost extra decent. Mai ales ca parfumurile lor sunt foarte placute si dau o stare de bine.

Am luat si setul Reve de The care are un miros linistitor de ceai.

Mai exista doua seturi Nuxe care includ un produs de corp, un ulei de corp, un parfum si o lumanare, in caz ca va tenteaza.

De ce sa ne facem cadouri

Pentru ca e asa frumos!! Serios, senzatia aceea de a desface o cutiuta, oricat de mica ar fi si orice ar contine. E bucuria aceea de copil ce ramane in noi. Stim ca Mos Craciun e doar un spirit, dar ce frumos e cand se materializeaza.

Chiar daca nu esti in cea mai buna situatie financiara, tot poti face un mini cadou pe care il poti impacheta. Adauga un mesaj scris de mana ta, oricat de mic ar fi, si asta aduce un plus de bucurie.