Un parfum pentru voi

Un parfum pentru voi, da, despre asta este vorba. Si da, este un fel de concurs. Dar nu e un concurs in sensul acela care pe mine m-a obosit. Fac concursuri pe blog, pe Instagram si pe Youtube de ani de zile si am dat sute de premii in cei 8 ani de blog. De astazi am hotarat ca vreau sa premiez pe cei care chiar rezoneaza cu mine si am gandit o chestie la care practic nu am prea mult de gandit, ci de simtit.

In mare, cei care veniti aici sa ma cititi, o faceti fie pentru parfumuri, fie pentru skincare. Ma refer pentru pareri despre aceste cosmetice. Dupa cum stiti parfumurile sunt pentru mine un fel de patima veche. Imi aduc aminte si acum de colectia mea de sapunuri parfumate, colectie inceputa de pe la 7-8 ani. Au urmat apoi parfumuri de tip apa de toaleta luate din magazinele de cosmetice comuniste, floralele de la Miraj. Au urmat tot felul de alte parfumuri pana cand prin primul an de facultate am primit si primul parfum de brand de prestigiu primit cadou de la un prieten. Tot atunci am mirosit primul parfum Guerlain si am fost pu si simplu socata in cel mai bun sens. Bineinteles ca atunci nu imi permiteam Guerlain, doar le miroseam de la o prietena, insa visam ziua aia cand voi cumpara primul meu Samsara sau Shalimar. Mi-am cumparat primul Shalimar la 24-25 ani, nu mai retin exact, stiu ca am luat din start set cu parfum si crema.

Iata la ce m-am gandit. De acum, in fiecare luna calendaristica, voi analiza putin felul in care ati reactionat la tot ceea ce fac eu in online si in functie de felul in care simt ca rezonez cu cineva, ii voi trimite un pachet cu ceva parfumat din colectia mea. Bininteles daca va fi de acord. Fie ii voi trimite un decant dintr-un parfum mai rar, fie o sticla inceputa de mine si apoi voi completa cu alte produse cosmetice noi. Ideea e ca in fieacare pachet de acest gen va exista un parfum.

Cei care ma cunosc deja si ma citesc de niste ani stiu cu ce rezonez. Asa ca o sa spun ca nu ma incanta ipocriziile de nici un fel. Asta aviz celor ce vor incepe sa imi dea like in mod ostentativ si care sa faca risipa de inimioare pe Instagram.

M-am trezit poate tarziu pentru iunie sa anunt treaba asta, insa nici o grija, am suficient discernamant sa imi dau seama cine apare mare cititor peste noapte si cine nu. Chiar imi doresc ca aceste mici suprize din partea mea sa mearga catre oameni care sustin tot ce inseamna beautybarometer la modul real.

Pentru luna iunie, un dulce floral va pleca catre cititorul sau cititoare lunii, sa zic asa, ca sa folosesc un cliseu online. Prada Candy, EDT, din care  o sa isi indulceaza zilele de vara sau serile sau cine stie ce. Acesta e nucleul sa zicem asa, apoi vedem ce mai adaugam.