Ungaro, Fruit d’Amour Collection

Marul este fructul iubirii, fructul ispitei si simbolul unei iubiri primordiale. Ungaro a recreat fructul iubirii intr-o gama delicioasa de parfumuri florale si fructate, parfumuri care sa te imbie sa accepti un nou joc al seductiei. Fruit d’Amour, Ungaro, este lansarea parfumata Ungaro a acestei veri si inseamna o colectie de 3 parfumuri.

Trei parfumuri
irezistibile ce emană un romantism plin de viață și ironie:
Fruit d’Amour Gold, pentru femeia elegantă și atrăgătoare care este mereu în
cautarea unui accesoriu prețios.
Fruit d’Amour Pink, parfumul prințesei moderne, romantică, pasională, dar
obraznică și îndrăzneață.

Fruit d’Amour Green, pentru femeia darnică, plină de viață și spiritul său spumant,
irezistibil și liber.

Am facut cunostinta cu cele trei parfumuri intr-o dimineata de mai si mi-a fost greu sa aleg aroma preferata.
Fruit D’amour Green este tonic, este plin de viata, ii intrezaresc aroma de mar verde si crocant printre aromele de citrice, piersica si mosc. Este un parfum plin de vitalitate. Parfumierul este Alex Lee (Mane).
Fruit D’Amour Pink este delicat si feminin, cu note de mure, de trandafir, bujor, cu o baza de mosc, santal si cedru. Este un parfum care imi inspira un buchet de trandafiri si bujori rasfirati peste un pat cu baldachin. Parfumier: Philippe
Romano (Drom Fragrances)
Fruit D’Amour Gold a complicat putin lucrurile.Si am inteles de ce, este un parfum ciprat oriental, cu accente de bergamote si coacaze negre, invaluite intr-un buchet somptuos de floare de portocal, violete si iris. Baza de patchouly si vanilie te face sa intelegi de unde vine partea complicata, e vorba de un parfum al seductiei, este mirosul unui mar de aur cautat in fiecare amor la modul ideal si romantic.  Parfumier: Delphine
Lebeau (Fragrance Resources)
Partea grea a venit cand am fost invitata sa imi aleg preferatul. Am ales Fruit d’Amour Gold, simtind inca de la prima testare ca acest parfum se potriveste cu ceea ce caut in aceasta colectie.
Trebuie sa va mai spun ca sticlutele sunt superbe, cutiile de asemenea par cutii de macarons. Acel filigran aurit si caligrafia delicata amintesc de scrisorile de amor de altadata. Sau de acum…. de ce nu?
Parfumurile sunt disponibile din mai 2015 in parfumerii .
Fruit d’Amour Gold ETD
50ml  – 188 lei
Fruit d’Amour Pink EDT
50ml – 188 lei
Fruit d’Amour Green
EDT 50ml – 188 lei
Iti mai spun doar ca am o surpriza si pentru cititoarele romantice ale blogului meu si o voi anunta curand.