Uriage – 20 de ani

Uriage implineste in acest an 20 de ani de cand a lansat gama de produse cosmetice sub acest brand.

Stiti deja ca sunt o mare admiratoare si consumatoare a acestor produse, nu numai eu, ci si baietelul meu si vreau astazi sa va spun un pic despre acest brand. Eu am aflat din 2010 de el, intamplator , nu i-am dat atentie, insa la o editie Babyexpo am primit niste esantioane, am testat si de atunci sunt Uriage addicted.

Uriage este in primul rand numele unei statiuni unde se gaseste aceasta apa termala cu proprietati extraordinare. Centrul termal Uriage primeste anual zeci de mii de oameni care vin pentru tratamente dermatologice, ORL, dar si pentru odihna. Statiunea este in apropierea orasului Grenoble, in zona Alpilor.

Despre apa s-a vorbit inca din secolul al XVII-lea spre sfarsit cand a fost descoperita, din anii 1800 incepe sa fie folosita de catre medicii vremii pentru a trata diverse boli. Practic prin 1820 acest loc devine oficial o mica statiune unde bolnavii vin sa se trateze.

Insa apa Uriage are atat de multe calitati, incat ma bucur ca acum 20 de ani cineva a lansat gama de cosmetice pe baza ei.

Astazi produsele cosmetice Uriage sunt recunoscute pentru cum trateaza pielea uscata, cu pzoriazis sau problemele de piele ale bebelusilor.

Cand am inceput sa folosesc produsele Uriage pentru baietelul meu am fost impresionata de efecte, de cum mentine pielea si de cat de placute sunt produsele. Ambalajele de asemenea sunt practice si igienice.

De cand Mihai a facut 6 luni, nu ne lipsesc Creme Lavante si 1er Lait Hydratant. Le folosesc si eu de cate ori am o iritatie sau simt ca pielea e mai uscata sau sensibilizata, fie de la epilare sau de la frig.

Produsul meu preferat este deodorantul, am scris despre el AICI si cred ca este unul dintre cele mai bune deodorante de pe piata.

Ultima noutate este gama ISOFIll, voi testa curand cele doua esantioane primite la Babyexpo si va anunt cum a fost :).