Vei face valuri cu Astor EyeArtist ColorWaves

Astor lansează fardurile de pleoape EyeArtist
Color Waves
, o colecţie de nuanţe de impact care durează timp
îndelungat.
Noile farduri au tot ce ti-ai putea dori de la un fard de ochi: textura este cremoasa si delicata, pigmentii puri dau intensitate instant machiajului, iar aspectul 3D face ca machiajul sa fie cu totul special.

Heidi
Klum, consilier artistic Astor, s-a îndrăgostit de nuanţele vibrante ale fardurilor de pleoape. ,,Scoate în evidenţă frumuseţea ochilor tăi cu fardurile de pleoape Astor EyeArtist ColorWaves. Culorile pigmentate sunt atât de intense şi au o textură multi-dimensională de la prima aplicare, ajutând la crearea unui efect wow.
Pentru un look care poate fi purtat pe timpul zilei, îmi place să aplic nuanţele uscate. Apoi, pentru seară, folosesc o pensulă umedă pentru a crea un
impact puternic.”

Design-ul ultra-elegant al fardului de pleoape EyeArtist ColorWaves va atrage toate privirile. Capacul negru, atractiv, are o porțiune transparentă care dezvăluie culoarea intensă din interior. Fardul este modelat într-un design complex în 3D, sub formă de valuri, scoțând în evidență nuanțele bogate și oferind fardului un look prețios. Ca un extra-detaliu,logo-ul Astor în nuanță aurie completează design-ul pe capac.

Astor EyeArtist ColoWaves va fi disponibil in magazine din 1 februarie 2015, in 11 nuante, la pretul recomandat de 26 de lei.