Vichy Ideal Soleil, kitul de vacanta ideal, concurs

V-am surprins pregatind valiza pentru concediu? Da, stiu ca inca o crema solara ar prinde tare bine, precum si un prosop nou de plaja. Tocmai din acest motiv m-am gandit ca un concurs v-ar prinde bine, mai ales ca premiul este chiar un kit de vacanta.

In kit-ul ideal pentru o vacanta de vara, eu trebuie sa am o geanta noua de plaja, usoara si incapatoare, cateva creme solare Vichy, cu SPF 30 sau 50, un balsam de buze, o apa termala Vichy in format mic pentru ca e usor de luat dupa tine oriunde, un prosop pufos si colorat, o palarie de soare si bineinteles ceva de citit. Pe plaja prefer sa stau la umbra si sa stau la soare doar pana la ora 11 si apoi dupa ora 16.

Provocarea mea pentru voi este sa imi povestiti despre cum ar trebui sa fie kitul ideal pentru vacanta de vara si sa faceti asta prin cuvinte sau printr-un mood board pe care sa il creati in ce aplicatie va este usor sau folosind orice alt program la indemana. In poveste sau in mood board trebuie neaparat sa imi mentionati si un produs Vichy pe care il preferati.

 

Vreau sa va povestesc putin despre unul dintre produsele din premiu care mi se pare ceva mai interesant, mai exact Vichy Ideal Soleil Spray de corp Intensificator de bronz SPF 30. Acest spray  fost testat la capitolul inchidere ermetica de catre Laboratorul National Francez de Metrologie si Testare. Noul ambalaj inovator este foarte rezistent la nisip si apa si prezinta un sistem de inchidere on/off construit chiar in capac. Spray-ul poate fi utilizat in toate pozitiile, chiar si cu capacul in jos, facandu-l foarte practic in orice situatie. Testele au insemnat conditii extreme, adica conditii de furtuna de nisip si scufundare in mare, conditii in care flaconul a demonstrat ca pastreaza integritatea completa a continutului.
Pielea este ideal protejata gratie sistemului patentat de filtre din tehnologia  Mexoryl® SX si XL. Protectie fortifiata UVA garantata, chiar si impotr8iva UVB si UVA lungi.

Concursul este activ pana pe data de 12 iulie 2015 si voi alege o singura castigatoare, in functie de cat de creativa va fi povestea ei sau cat de atractiv va arata mood board-ul ei. Asadar, va puteti alege modalitatea de a participa, fie printr-un text creativ, fie printr-un mood board, insa oricare ar fi forma aleasa de participare, ea trebuie sa se afle in comentariu la acest articol si lasati la final si o adresa de email pentru a-mi fi mai usor sa va anunt in caz ca ati castigat.

Premiul va fi format din 4 produse:

Vichy Ideal Soleil Spray de corp Intensificator de bronz SPF 30
Vichy Ideal Soleil Gel de fata Intensificator de bronz, SPF 50+
Geanta de plaja Vichy
Prosop de plaja Vichy
Premiul va fi expediat de catre sponsor.
Multa inspiratie va doresc si vacanta frumoasa! Nu uitati sa va protejati de soare cu creme de plaja cu factor de protectie cat mai mare si sa va hidratati!