VIDEO Empties time

Empties time again, da, am filmat din nou pentru ca am adunat cam 3 sacose de produse cosmetice consumate. Nu credeam ca intr-o luna iar voi aduna atatea produse. Sunt cateva produse incepute si de 3 luni, insa acum le-a venit momentul.

Veti vedea in clip si produse care revin, precum noul deodorant de la Nivea sau gelul de dus Fa Magic Oil. Sunt si ceva noutati, multe esantioane au intrat si ele la capitolul empties. Am consumat din nou multe esantioane Sisley si Guerlain, fiind vara am zis sa incep sa consum toate esantioanele, o partea le-am luat in vacanta si au prins tare bine. Mastile de la Sephora au fost o supriza pentru mine, calitatea este foarte buna, am folosit cred ca toate tipurile posibile. Ador mastile pentru picioare pentru ca asigura ca pedichiura sa arate foarte bine, o piele hidratata si niste cuticule ingrijite sunt suficiente sa dea picioarelor acel aspect ca dupa o pedichiura facuta la spa.

Beauty So Clean este de departe produsul indispensabil pentru mine la capitolul machiaj. Nu e pentru mine, e pentru farduri, ma ajuta sa le pastrez dezinfectate si este un produs esential pentru un makeup artist sau pentru un pasionat de machiaj. Sa stiti ca si produsele rezista mai mult si se pastreaza mai frumos daca pe farduri pulverizati din cand in cand putin Beauty So Clean.

Vizionare placuta!

Machiajul meu din clip:
Fond de ten Guerlain, Parure Gold, nuanta 01
Pudra libera translucida Numeric Proof ,- magazin online: https://goo.gl/dqrdGV codul BBarometer15 va aduce 15% reducere
Blush pudra bronzanta si iluminator Elizabeth Arden
Ruj Guerlain Kiss Kiss, nuanta 366
Fard sprancene Anastasia
Farduri de ochi, Makeup Revolution, paleta Fortune Favours The Brave with Britishbeautyblogger
Gene false Cupio, model Forget me not: https://goo.gl/8X39L4

T-shirt tunica, de pe Aliexpres, doar 4.4 dolari, o gasiti aici: http://s.click.aliexpress.com/e/z3BAUnIe2

Parul a fost aranjat cu Babyliss Perfect Curls, dar cu 2 zile inainte de filmare, ondulatorul il gasiti aici cu preturi incepand de la 250 de lei: https://goo.gl/L9uSy4