Cu ce ma distrez eu la final de an? Am filmat si ultimul clip despre produsele cosmetice consumate, empties. Imi place si mie foarte mult sa urmaresc filmele de tip empties pe alte canale de Youtube, ma amuza sa vad anumite reactii si pareri, totodata aflu si despre multe marci de produse cosmetice.

 

In acest film veti vedea produse de la Farmec, Apivita, Bourjois, Uriage, Kiehls’s, Evolve, Asepta, Fa, Gliss, Max Factor, Avon si multe altele. Chiar s-au adunat ceva produse pe final de an si au intrat multe in categoria empties.

 

Daca va plac filmele realizate de mine, va invit sa va abonati si pe canalul de Youtube.

Vizionare placuta!

 

Written by Ana Maria Tatucu
 • Acum nu mai sunt așa supărată că n-am mai prins setul Too Faced care avea rimelul ăla. 😀 L-aș fi vrut mai mult pentru bronzer, dar speram ca și rimelul să fie ceva interesant.
  Uleiul de duș L’Occitane e de vis, nu-mi lipsește din casă de mai bine de un an.

  • Rimelul e un rimel bun, nimic de zis, insa nu e wow, cum e de exemplu chiar Miss Manga de la l’Oreal Paris sau Cils d’Enfer de la Guerlain, rimeluril care chiar dau efect de wow. Merci!

   • Eu cu Miss Manga am o relație de iubire și ură, formula îmi place și oferă îmtr-adevăr un efect foarte frumos, dar periuța îmi scoate peri albi. Mai mult îmi place Maybelline Lash Sensational, de exemplu.
    Am uitat să menționez că-mi place mult background-ul din filmuleț! 😀

    • Multumesc!!Fundalul a fost un cadou super de la Irina de la Oglinda Oglinjoara 🙂 @irina verlan 🙂