VIDEO, Unboxing Swap cu Mademoiselle Lorraine

Am asteptat tare mult momentul unui nou swap cu Mademoiselle Lorraine. Un unboxing la o cutiuta sosita din partea ei e o mare placere si cred ca o stiti ca ea este maestra la unboxing-uri.

Mademoiselle Lorraine este un Youtuber cunoscut si in Romania, dar nu numai. Tutorialele ei de machiaj imi plac tare mult, dar mai ales o privesc cu si mai mare placere cand face unboxing-uri, mai ales la comenzile la Oriflame pe care le face si recunosc ca de multe ori cumpar de la Oriflame dupa ce o urmaresc pe ea.

Cam acum o luna ma zis sa mai facem un swap, ne-am pregatit, baietelul meu s-a implicat si el in pregatirea pachetului si apoi si in film. E mai usor sa faci un unboxing cu ajutor, dar la un moment dat o sa vedeti ca si-a luat jucariile si a plecat.

Am primit foarte multe cosmetice ale unor marci pe care nu le cunosc, am primit produse de la Pupa pe care nu le aveam si uite asa colectia mea de Pupa a crescut simtitor. Totodata, farduri si parfumuri de la Oriflame, Kiko, Bourjois. M-am simtit foarte bine sa desfac atatea lucruri frumoase.

swap-unboxing-beautybarometer2016

Clipul Lorenei il puteti vedea aici, am incercat sa o surprind cu cateva lucruri, o sa vedeti reactiile ei, e drept ca ne-am emotionat. Nu ne-am vorbit deloc inainte, am zis asa: fiecare trimite ce simte ca isi doreste cealalta si se pare ca telepatia a functionat foarte tare.

Surpriza maxima pentru mine a fost un vintage Guerlain, despre care Lorena mi-a spus si povestea. Chiar e un parfum cu o poveste frumoasa in spate, a apartinut unei doamne speciale si pur si simplu am fost socata cand l-am vazut. Stiam ca e o raritate si nu imi venea sa cred ca il am in mana, mintea parca intrase in stand by si nu mai puteam zice nimic.

Iata si clipul meu, de fapt al nostru, tinand cont ca am fost ajutata de Mihai, si sper din suflet sa va placa acest unboxing plin de emotii si surprize.