Yves Saint Laurent, produse iconice pe Notino

Yves Saint Laurent este una dintre marcile de make-up care ma fascineaza de azi de zile. Am in colectia mea de make-up un fard Yves Saint Laurent foarte vechi, are cam 10 ani cred, insa este o nuanta superba de kaki pe care o pastrez ca si referinta.

Bon, in acest articol am sa va enumar produsele iconice de machiaj si de beauty Yves Saint Laurent pe care cred ca orice pasionata de cosmetice trebuie macar sa le cunoasca.

Touche Eclat, corectorul iluminator care a schimbat complet perceptia asupra unui corector. Secretul consta in combinatia de textura fluida de corector cu ceva textura lichida de tonic. Combinatia geniala a dus la aparitia unui produs considerat magic de multi make-up artisti. Formatul de pensula il face sa fie extrem de usor de dozat, folosit chiar si de catre cineva care nu se pricepe foarte bine la manuit o pensula. De ani de zile nu mai renunt la acest produs, oscilez intre nuantele 1,5 si 2. Se aplica cu pensula si apoi se retuseaza usor cu degetul prin tapotare ( pret 157 lei)

Mascara Volume Effet Faux Cils este printre acele rimeluri ce te face sa crezi ca efectul de gene false este fezabil si cu un simplu produs de make-up. Si acest rimel devine un produs iconic pentru iubitoarele de make-up care iti pune in valoare privirea. Recunosc ca mi-a placut mereu si ambalajul elegant, auriu.M-am bucurar sa il prind uneori si in nuanta de marron in varianta pentru volum aici (pret 146 lei). Va recomand sa aplicati un strat cu grija, practic cand rimelam genele trebuie sa avem putina rabdare, si apoi veti fi incantate de rezultat.

Le Teint Encre de Peau cred ca a fost primul fond de ten lichid si care sa se apropie de textura de piele. Numit Encre de Peau, adica cerneala a pielii, exact asta a dorit sa fie. ca un fel de efect second skin, caligrafiind usor aspectul tenului. Am terminat un asemenea fond de ten acum doi ani si mi-a deschis pofta catre fondurile de ten cu textura extrem de lichida. Are un lejer efect matifiant si fiind atat de lichid chiar lasa senzatia ca nu prea ati aplicat nimic. Are SPF 18. ( 225 lei). Recunosc ca am preferat sa il aplic cu degetele si sa il retusez usor cu o pensula rotunda de fond de ten, mai pufoasa, dar dupa ce aplicam fondul de ten deja pe ten cu degetele sau chiar cu aplicatorul.

In aceasta perioada, pe Notino daca veti cumpara produse Yves Saint Laurent de minim 189 de lei aveti transport gratuit.