Estee Lauder, Modern Muse

 

Estee Lauder, Modern Muse mi-a readus acea exaltare pe care mi-o aduce un parfum pe care il simt atat de personal, atat de al meu. A fost lansat pentru a aduce o dualitate intr-un parfum ce va ramane cu siguranta un beauty icon.


Seductia feminina este intotdeauna completata de lucruri confuze, de transformari olfactive, de parfum sau de atingeri neintelese. Cand am descoperit Estee Lauder, Intuition am inteles de ce un parfum poate fi interpretat diferit pe fiecare femeie si de ce semnificatia pe care o avea pentru mine nu are cum sa se mai regaseasca in sentimentele altei femei.

 

Fiecare experienta cu Estee Lauder este aparte si ramane in memoria mea ca un moment distinct, fiecare parfum Estee Lauder, incepand de la Youth Dew si pana astazi la Modern Muse este o inspiratie unica.
Modern Muse este un parfum dual si asta inseamna o inovatie importanta pentru un parfum.
Un Nou
Concept in Parfumerie
Compus din contraste subtile si note contradictorii, Modern Muse se dezvaluie prin fatete de forta si delicatete creand o tensiune creativa tentanta. Inovatoarea
“impresie duala” a acestui parfum invita femeia sa se identifice cu parfumul prin doua aspecte contrastante:
  • Acord Efervescent de Iasomie:  Aceasta fateta a parfumului capteaza energia creativa si feminitatea magnetica a femeii moderne. Mandarina Exotica si stralucirea Caprifoiului transmit o unda de energie filtrata prin prospetimea Petalelor Umede. Cele 2 extracte de Iasomie Sambac, incluzand o noutate in paleta parfumierilor, Iasomia Sambac China Absolute, ofera luminozitate buchetului feminin de Tuberoza si Crin.
  • Acord Lemnos Senzual:   Stilul sau atragator, forta sisenzualitatea sunt exprimate prin mixul inovator al celor doua esente de Patchouli invaluite in acordul cremos al Vaniliei de Madagascar, Ambrei si Moscului. Toate acesteadefinesc un finish senzual incontestabil.
 “Am construit ModernMuse selectand cu grija fiecare ingredient pentru a reflecta personalitatea, stilul si feminitatea distinctiva a femeii de astazi” afirma Karyn Khoury, Senior Vice President, Corporate Fragrance Development Worldwide, The Estée Lauder Companies. “Abordarea creativa a constructiei olfactive a parfumului, aceea de “impresie duala” ofera fiecarei femei oportunitatea de a percepe parfumul in propriul mod. De aceea unele persoane vor remarca notele florale stralucitoare, in timp ce altele vorobserva latura calda a parfumului reprezentata de elementele lemnoase bogate.
Un element cheie al design-ului sticlei de parfum – funda – a avut ca sursa de inspiratie funda iconica a primului parfum Estée Lauder, Youth Dew, lansat in 1953.  In cazul Modern Muse, funda a fost reinterpretata in nuanta bleumarin ca element definitoriu al stilului sofisticat feminin. Funda impodobeste/ infrumuseteaza
capacul parfumului, adaugand o nota definitorie sticlei care pare intotdeauna imbracata perfect datorita elegantei fundei.
Fiecare femeie se va regasi in Modern Muse si din toate parfumurile incercate in acest an, simt ca Modern Muse aduce acel “je-ne-sais-quoi” pe care il asteptam de la un parfum profund feminin. Nu este un parfum fastuos, nu este dominant, dar este incitant si nu iti permite sa il definesti… pentru ca asta este o Modern Muse – o Muza Moderna.