Optimashop, despre dermatocosmetice

Cand primesti o invitatie la un eveniment cu agenda flexibila, adica fara ora fixa de sosit si cu o perioada de cateva ore in care poti veni sa vezi produse si sa pui intrebari, este minunat. Asa a fost la , evenimentul care a prezentat noutati de final de an din portofoliul lor de dermatocosmetice, un eveniment relaxat, firesc si de unde am plecat cu un feeling foarte bun.

Cred ca pozele vor vorbi mai mult si de asemenea urmatoarele articole despre produsele comercializate de Optimashop, produse ale unor marci precum , Noreva, Ecrinal, Rivadouce, Saint Gervais, marci pe care sper sa am ocazia sa le cunosc in detaliu. Dermatocosmeticele sunt un domeniu controversat si totodata foarte curtat, femeile inteleg ca pana la urma dintr-o farmacie daca iti cumperi cosmetice specifice ai mai multe sanse sa iti pastrezi sanatatea tenului decat daca ai cumpara doar de la supermarket. Este firesc ca in spatele oricarui produs care se afla intr-un magazin sa fie si o strategie comerciala care poate uneori exagereaza capacitatile unui produs, dar o sa va dau un exemplu simplu de ce eu inclin balanta inspre dermatocosmetice: prefer sa iau o crema de fata care iese dintr-un laborator de productie coordonat si de doctori dermatologi care inteleg problemele de piele per total, decat sa iau o crema la intamplare care are doar o avizare clasica dermatologica ca nu agreseaza pielea.
M-am bucurat sa cunosc echipa din spatele Optimashop si sa vorbesc atat de mult cu ei. Sunt oameni chiar pasionati acolo, ce mi-a placut mult este ca atunci cand puneam o intrebare la care cineva nu stia raspunsul, intrebarea ajungea instant la alt coleg din echipa lor, nu stiu cum o fi la ei la birou, dar acolo au transmis o imagine pozitiva si normala. Nu am discutat in termeni standard si oficiali, toti cei de acolo au inteles ca bloggerii si oamenii de presa invitati cunosc deja piata de cosmetice intr-un fel sau altul si vor informatii autentice, explicatii coerente. Si am apreciat enorm ca la eveniment erau expuse toate produsele lor sau oricum foarte multe, expuse ca intr-un showroom si am putut sa le vad pe indelete, fara nici un protocol special.
Evenimentul a fost organizat de Adina Necula, pe care cu siguranta o stiti din peisajul de presa si monden si care este si foarte activa online. Despre ea am scris si in articolul despre Digital Divas de anul acesta.
Concluzie, vizitati  Optimashop, sortimentul de dermatocosmetice este mai mult decat variat, iar eu promit sa mai revin cu articole pe acest subiect cat de curand.