Agent Provocateur, parfumul seductiei la Marionnaud

Agent Provocateur a inteles din totdeauna importanta mariajului dintre aroma si seductie. Cu o viziune unica a femeii, acest brand a creat un portofoliu de parfumuri cu un mare succes care a inceput cu mai mult de un deceniu.

Agent Provocateur, inspiratia

Inspirat de femeia fatala a Hollywood-ului din anilor 1940 , ea este misterioasa si seducatoare, ale carei farmece prind in mreje iubitorii detinatori de dorinte irezistibile. Orice parfum de la Agent Provocateur evoca fatetele seductiei feminine.

Deghizata in hainele ei clasice, ea te seduce cu manierele ei echilibrate. Cu farmecul si frumusetea sa captivanta, specifica Hollywood-ului, aceasta femeie FATALA emana acea incredere cuceritoare. Nu este nevoie de fapte, este nevoie de privire, de gesturi discrete, de a lasa in urma o lejera aroma care devine magnetica.

brd_agentprovocateur

Parfumurile seductiei

Agent Provocateur vi se dezvaluie in exclusivitate in parfumeriile Marionnaud, inclusiv pe magazinul online. Cele 5 parfumuri ale seductiei sunt: Fatale, Fatale Intense, Fatale Pink, Lace si Signature. Fiecare parfum are propriile arme ale provocarii si ale seductiei, fiecare flacon reprezinta o bijuterie de decor intr-un boudoir sau pe masuta de toaleta a oricarei doamne care stie sa aprecieze un parfum.

Toate cele 5 parfumuri sunt intense si persistente, practic aceasta este amprenta acestor parfumuri, floral-orientale.

Sursa inspiratiei este femeia si lenjeria ei preferata. Agent Provocateur, compania faimoasa de lenjerie intima londoneza a devenit in ultimii 10 ani un sinonim al seductiei, placerii si provocarea simturilor. Au lansat primul parfum in 2001, Signature, si acesta a stabilizat instant brandul ca un major jucator in lumea parfumeriei. Senzual, nesfarsit si ademenitor, Agent Provocateur este recunoscut ca un classic modern exotic floral. Combinatia de lenjerie seducatoare si parfumuri care completeaza aceste tinute este pur si simplu cuceritoare, cu greu poti rezista sa nu te bucuri de aceste tentatii.

Ce aroma prefer din seria Agent Provocateur? Nu as putea spune si sigur nu as alege cu motive obiective. Depinde de zi, depinde de stare, recunosc ca uneori mi se pare interesant sa le combin pe toate. Cel clasic, in ambalajul violet, mi se pare un clasic al seductiei, iar Fatale Intense este…. fatal si intens, asa cum ii spune numele. Voi incepe “testarea” cu Fatale Intense si o sa va povestesc mai pe larg de acest parfum intr-un articol viitor.

fatale_intense_730wx692h

Parfumurile au preturi incepand de la 188 de lei, pentru 30 de ml. Pentru ca se apropie Craciunul plus alte sarbatori, vi le recomand pentru voi precum si pentru cumparaturile de cadouri. Orice femeie, indiferent de varsta sau stil de viata, le va aprecia, pentru ca sunt parfumuri ale seductiei feminine fara nici o urma de vulgaritate.

fatale-100ml-carton-bottle-085715731005

agentprovocateur-fataleintense

fatale-pink-100ml-carton-bottle

agent-provocateur-lace-copy

ap-edp-100ml-with-carton-lr