#bronde si poezie, by l’Oreal Paris

Cred ca ziua de joi a fost sub semnul a doua chestii: #bronde si poezie. Nu stiu cum, dar intotdeauna evenimentele l’Oreal Paris marca MM ( pentru cine nu stie, este vorba de PR l’Oreal Romania) au ceva in plus fata de alte evenimente.

Am plecat de acasa in ritmurile Rock FM ( Bravo soferilor de la Uber ca stiu sa selecteze numai muzica buna) si un pic ametita, am intrat in ceva ce semana a club. Da, club la ora 11 dimineata, cam ciudat. Asta trebuia sa fie un semn ca intru intr-o zona unde multe lucruri vor fi altfel. La nici 10 minute dupa ce am intrat la Academia l’Oreal eram tatuata pe mana.  La alte 30 de minute, am mai cerut un tatuaj, nu va spun unde a fost marcat, nu va ganditi la prostii, e aplicat intr-o zona unde pot sa il arat in conditii de siguranta maxima.

brondecusudessa-beautybarometer-lorealparis

In sfarsit intram in sala de prezentare a Academiei l’Oreal si am zis gata, MM ne cheama la treburi serioase. Si a fost totul extrem de serios. L’Oreal Paris aduce din nou trendurile in materie de colorare a parului la indemana oricui. Dupa renumitele cutii de vopsea in care gaseai tot ce aveai nevoie ca sa iti faci celebrul “ombre”, acum tot l’Oreal Paris iti aduce la indemana stilul #bronde. Preference isi imbogateste seria de produse cu un nou concept, Glam Bronde. Tehnologia este la ea acasa, pentru ca vorbim de grupul l’Oreal care isi foloseste expertiza pe toate brandurile. Am observat in ultimii ani ca practic aceasta a fost cheia succesului pentru marcile acestui grup, iar pe colorarea parului inovatiile au fost mereu la inaltime.

Sa continuam ziua de joi. Prezentarea se derula frumos si la un moment dat ni se spune ca este atat de usor de aplicat Glam Bronde ca ar fi mai bine ca o vedeta sa ne arate acest lucru. Usa s-a deschis si ma asteptam sa apara o vedeta feminina cu o podoaba capilara impunatoare si care sa arate pe ea insasi cat de frumos este efectul Bronde. Cand colo, a intrat el.  Cu par cam putin, cu manusi pe maini, cu mainile care ii tremurau pe peria speciala de vopsire si fara versurile ajutatoare la el: Vladimir Draghia. Ne-am si amuzat, insa pana la urma el a demonstrat LIVE ca pana si el poate aplica aceasta vopsea.

Dupa prezentare, am fost invitate sa vedem cum se intampla pe parul nostru efectul de bronde. Eu fiind blonda, am zis ca vreau sa incerc efectul de suvite subtile si m-am bucurat ca Glam Bronde are si un produs destinat blondelor.

Ma uitam la efectul splendid care iese pe un par saten sau brun, partenera mea de distractie a fost Maria de la Sudessa.com, parul ei a iesit superb, sper sa va arate ea pozele si sa va povesteasca despre experienta. Toate bloggeritele invitate si-au privit admirativ noua culoare, un pic surprinse si placut impresionate de suvitele deschise mai mult sau mai putin.

beautybarometer-bronde

Una peste alta, la cateva ore plecam spre casa in format Glam Bronde, de data asta ascultam o muzica cam siropoasa pe Magic FM.

Verdict: blonda as fi prea sexy, bruneta as fi prea provocatoare. Bronde sunt cel putin poetica. Trebuie sa incercati experienta Bronde.

Despre poezie? Va spun altadata.