Tell me a story

Cand am inceput blogul Beautybarometer acum 4 ani, m-am gandit ca vreau sa si spun povesti despre frumusete, dar sa si provoc cititoarele sa spuna povestile lor. Bineinteles, povesti cu lucruri reale, testate, cu pareri bine argumentate, dar si cu ceva emotii si chiar poezie. Inca nu realizez ca au trecut 4 ani, peste 1000 de articole, peste 100 de concursuri si campanii speciale pentru voi, cei care ma cititi. Sunt un pic si coplesita cand ma gandesc ca e totusi vorba de un hobby si totusi vorbesc de cifre. Povestea acestui blog a fost tare simpla, cineva mi-a spus sa nu mai irosesc atatea povesti, sa le pun in scris, pentru ca verba volant, scripta manent.

Astazi va provoc la o poveste despre frumusetea voastra, un concurs unde voi premia creativitatea. Asadar tell me a story. Nu stiu daca sunteti neaparat o Cenusareasa moderna, o Alba ca Zapada perfectionista sau o Ileana Cosanzeana blanda, dar as vrea sa imi spuneti care este personajul feminin de poveste care va inspira si din care ati dori sa imprumutati ceva ca si aspect, atitudine sau personalitate.

Cenusareasa moderna eu o vad ca pe un personaj care doreste sa le faca pe toate, din umbra. Sa fie si o femeie foarte dedicata casei, familiei, dar seara sa fie pregatita oricand sa arate impecabil. Ea cu siguranta s-ar demachia dupa miezul noptii cu Rosederm, ca sa nu se vada semnele de oboseala si roseata a doua zi.

Alba ca Zapada are pielea alba ca zapada, deci cu siguranta va folosi Una. Este femeia preocupata de frumusete pana la cel mai mic detaliu, care doreste acel ten diafan, foarte atenta la produsele pe care le aplica pe ten si foarte sensibila.

Ileana Cosanzeaza nu doar ca are pletele de aur, dar tenul ei pare uneori de aur. Este dornica de ingrediente pretioase si luxuriante, ca atare o vad folosind serul Synergy, in fiecare seara, cu un masaj usor in fata oglinzii ei in iatacul de printesa.

ivatherm-beautybarometer-2016

Rosederm, Una si Synergy nu sunt nume din povesti, dar fac parte din povestea frumusetii mele si as dori sa incerci si tu aceste produse. Spune-mi povestea ta, despre tine, despre cum esti tu frumoasa. Daca vrei, alege-ti sau creaza un personaj de poveste, o fata frumoasa cu parul de aur sau cu parul ca abanosul, cu pielea alba si poate cu buze foarte rosii si identifica-te cu ea. Important este sa fie un beauty story si personajul principal sa fii tu. Cea mai frumoasa poveste va primi cele 3 produse Ivatherm mentionate in articol si voi publica povestea ca si guest post pe blogul meu.

Data limita: 21 martie 2016

Voi desemna castigatoare pe 22 martie 2016  si va trebui ca ea sa imi trimita datele de livrare cel tarziu pe 24 martie 2016, pe adresa de email concurs.beautybarometer@gmail.com. Premiul va fi trimis de catre sponsor, doar pe teritoriul Romaniei.

Si ramaneti conectate la povestea mea, pentru ca mai urmeaza provocari pentru voi.