Tag, Despre mine, din nou, concurs

Anul trecut am facut un articol de acest gen, despre mine, si acum repet figura. Totodata va fi si o ocazie ca voi sa imi lasati niste intrebari, la care sa va raspund intr-un film si voi premia si cea mai interesanta intrebare.

Hai sa va mai spun cateva chestii despre mine, ceva ce poate nu v-am mai spus pana acum, ca sa va dau idei de intrebari.

  1. Am o dictie buna cand ma concentrez, adica pot zice chestia aia cu “un vultur sta pe pisc cu un pix in plisc”. Va pot demonstra asta in clip.
  2.  Stiu sa fac mamaliga fara sa iasa cu cocoloase si mananc des mamaliga, e super buna si sanatoasa.
  3.  Pe jumatate sunt ardeleanca, no, amu’ doar pe jumatate, deci sa nu imi cereti bancuri cu ardeleni, ca nu stiu. Am vrut sa fac facultatea la Cluj Napoca, dar am picat a 4-a sub linie cu nota peste 8… asa a vrut destinul.
  4. Am fost mereu cea mai mica si cea mai slaba din clasa, de la gradinita si pana la liceu. In facultate am inceput sa arat a femeie, dar eram tot in grupa alora mici.
  5. De cativa ani nu mai suport sa circul cu metroul.
  6. Nu imi plac masinile rosii si nu mi-a placut sa conduc masina rosie. Masina roz m-a ferit Dumnezeu sa am. Masinile rosii au fost masini de serviciu, eu altfel nu mi-as fi luat asa ceva. Masina mea e neagra si as mai conduce doar o masina gri sau argintie, eventual ceva culoare inchisa sau neutra.
  7. Nu suport diminutivele si le folosesc extrem de rar.

Parerea mea despre fericire o puteti citi si in revista Femeia, editia de martie. Ca sa vedeti ca imi mai dau cu parerea si despre subiecte mai grele decat creme si parfumuri

revistafemeia-beautybarometer-martie2016

Cam asta a fost marea filozofie despre mine. Va invit sa imi lasati in comentarii intrebarile voastre, promit ca raspund la toate intr-un clip.

Data limita : 25 martie 2016

Daca totul e bine si insorit, pe 27 martie filmez clipul cu raspunsurile si anunt si care a fost cea mai interesanta intrebare. Iar premiul e surpriza, il voi arata abia in film, dar va fi chiar tentant.

Abia astept intrebarile voastre si va multumesc anticipat pentru ele!