Sabon, Body Sorbet, Delicate Jasmine, review

Cand au aparut frumoasele magazine Sabon in Romania, am fost atrasa ca un magnet si imediat mi-am facut o mica colectie Sabon. A urmat apoi, si vad ca nu se mai termina, nebunia cu moda Sabon, gen daca trebuie sa ii faci unei doamne un cadou special si memorabil. clar se alege ceva de la Sabon, un cos frumos ambalat sau o crema parfumata Sabon. Ideea e asa, magazinele Sabon au fost gandite extraordinar de bine si invidiez creatorul acestui brand pentru ca a stiut sa mixeze in acelasi loc tot ce poate fermeca o femeie: aroma, parfum, textura, design feminin. Produsele arata bine in poze, arata frumos ca si cadou si miros imbietor, au acel “je-ne-sais-quoi” care te face sa si pui mana pe ele si sa le desfaci. In plus sonoritatea numelui e putin vintage, e putin “espanol”, latino, adica exact mixul de acele de feeling-uri care te fac sa alegi un produs din motive complet irationale.

Astazi fac si eu un articol mai detaliat despre o crema de corp, de fapt un Sorbet, cu aroma de iasomie, Delicate Jasmine, pe care m-am incapatanat initial sa il tin pe noptiera neatins pentru ca arata tare bine, pana cand am zis :Gata, trebuie sa il folosesc!

Textura este fina, de crema-gel, este o placere sa il aplici pe corp, miroase a iasomie intr-un mod natural, adica nu o sa simtiti aroma aceea intensa specific de iasomie pe care o mai intalnesc la anumite parfumuri sau produse cosmetice. Adica imagineaza-ti ca te plimbi asa printr-o gradina si treci pe langa ceva arbusti de iasomie, iar mirosul florilor staruie in aer cateva secunde dupa ce ai trecut de flori.

Mai mult nu am ce sa va spun, o sa va las si cu eticheta de ingrediente, oricum pe magazinul online Sabon veti gasi la fiecare produs si descrierea si ingredientele.

 

Sabon, Sorbet, pret 79 de lei, 200 ml, se poate cumpara fie direct din magazine Sabon, fie online.

Acum realizez ca eu nu am aplicat inca la treaba cu Royal Passport, mai vad uneori mare agitatie pe Facebook ca vine ziua de reduceri pentru Royal Passport si eu iar ma trezesc ca nu am.

Voua ce produse va plac de la Sabon? Ce folositi de la Sabon?