Cosmetics Beauty Hair 2015, impresii si poze

Abia in a 3-a zi de Cosmetics Beauty Hair 2015 am reusit sa ajung si eu, la final de zi. Nu pot sa spun ca am fost impresionata de ceva anume. Am remarcat insa parca mai mult focus pe partea de nails design, adica cine e pasionat de manichiuri chiar trebuie sa ajunga sa vada multe standuri cu produse din aceasta zona.
Marele absent a fost Top Line, unul dintre cei mai importanti distribuitori de cosmetice profesionale, insa aveau un stand care anunta doar ca in aceste zile se desfasoara diverse actiuni la sediul lor din zona Unirii. Si chiar va invit sa mergeti acolo sau sa verificati ofertele online pentru ca sunt reduceri adevarate si foarte avantajoase pentru produse de la Moroccanoil, Tigi, Opi, Guinot, Babor, Academie si multe altele.

In continuare organizatorii si expozantii nu au luat in calcul ca exista o blogosfera de beauty care ar fi putut sa ii ajute la partea de comunicare. Ca atare si astazi, sambata, clienti existau cam putini si in zilele trecute a fost tot asa o prezenta mai slaba fata de anii trecuti. Adevarul este ca nici eu nu am avut de unde sa ma informez daca exista oferte speciale, asa ca m-am dus pana acolo ca sa fac si multe poze pentru voi. Asadar cine nu a ajuns inca la Cosmetics Beauty Hair 2015, se poate informa putin in prealabil din pozele pe care le puteti vedea in articol si pe pagina mea de Facebook. Articol cu si mai multe informatii utile gasiti pe blogul Cameliei Neaga, Coltul Cameliei, si pe canalul de Youtube al Taviei de la Chicprofile gasiti inregistrarile de pe Periscope.
Am remarcat ceva oferte bune de pret la Keune, HeadMasters, Charme d”Orient, Floritene, Yankee Land, Melkior, Natura Verde, BeautyOne, Golden Rose si Cupio.
Reduceri la Cosmetica Verde
Daca mai reusiti sa ajungeti maine, nu uitati ca duminica programul targului va fi pana la ora 16.