Revlon, Love is on, oficial in Romania, VIDEO

Revlon is back in Romania si de data asta este o informatie oficiala! Ii gasiti si pe Facebook, unde puteti pune intrebari si nu veti mai avea dubii daca noutatile Revlon ajung si la noi sau daca indragitele fonduri de ten sau rujuri se vor mai gasi sau nu in magazine.  Cu ocazia evenimentului de lansare din magazinul Kendra, am facut si eu prima mea filmare in direct de la un eveniment de beauty pe Periscope TV si apoi am uploadat filmul si pe Youtube, va invit sa il urmariti, veti vedea si standul de produse Revlon din Kendra.

Istoria brandului Revlon incepe in 1932 si cred ca nu exista pasionata de cosmetice care sa nu fi avut macar un ruj Revlon Colorstay sau care sa nu fi folosit unul din celebrele parfumuri Revlon. 

Imi place foarte mult si noul mesaj transmis de brand tuturor celor care cunosc si iubesc produsele Revlon, #loveison, pana la urma iubirea este cea mai mare sursa de frumusete pentru orice femeie si cel mai frumos machiaj ramane tot zambetul. As adauga insa ca totusi un zambet arata mai bine cu un ruj Revlon.

In curand o sa revin si cu review asupra unui produs de machiaj Revlon, voua ce produse Revlon va plac?

Deja puteti gasi produsele in magazinele Kendra si Debenhams

Iata si preturile pentru cateva dintre cele mai iubite produse, in cazul in care le aveti pe wishlist:

ColorStay Makeup Normal/Dry Skin – 65 lei
COLOR STAY EYELINER – 31 lei
REVLON PhotoReady™ 3D Mascara  – 55 lei
PHOTO READY – PhotoReady Airbrush Effect Makeup- 65 lei
Revlon Ultra HD Lipstick – 45 lei
La eveniment Revlon, de la stanga la dreapta, Luminita (revista Femeia), Florenta ( Revlon), eu, Tavia (Chicprofile) si Maria, asistenta mea