Apivita Queen Bee, ingrijire regala pentru tenul meu

Apivita Queen Bee mi s-a dezvaluit intr-un cadru regal. Palatul Ghica Gradisteanu a fost pentru cateva ore locul unde regina cremelor Apivita si-a primit oaspetii. Atmosfera extrem de placuta a fost intretinuta pe langa organizatori, chiar de fondatorii Apivita, un cuplu minunat si cu o poveste de viata indelungata, Nikos si Niki Koutsianas. Dupa 35 de ani ei inca povestesc cu pasiune si placere despre cum au creat prima crema si cum au reusit sa cucereasca femeile din intreaga lume. In demersul lor au folosit mereu principiile lui Hipocrate si totodata ingredientele apicole pe care le considera ideale pentru ingrijirea pielii.

apivita-event-NikosKoutsianasapivita-NikiKoutsianas

Pana voi folosi aceasta crema miraculoasa, va las cu informatiile oficiale despre produse. De fiecare data intalnirea cu Apivita este o placere, asa ca abia astept sa va povestesc si primele impresii dupa folosirea acestei creme.

apivita-queen-bee

Queen Bee, laptisorul de matca pentru o ingrijire regala

Inspirați de cel mai prețios dar al albinelor – laptișorul de matca – și valoroasele cunoștințe din domeniul cercetării acestora, APIVITA prezintă noua gamăaQUEEN BEE. Aceasta propune o abordare holistica a anti-îmbătrânirii, combinând miraculosul efect al lăptișorului de matcă grecesc încapsulat în stare proaspătă în lipozomi cu 12% ingrediente active, fără precedent, ce reface structura și funcționarea armonioasă a pielii.
Cu această gamă, APIVITA inovează încă o dată lupta împotriva îmbătrânirii, folosind formule care activează toate straturile epidermei, impulsionând procesul de întinerire al pielii – Lăptișor de matcă grecesc, extract patentat de propolis, extract din semințe de Lupin alb, Rabdosia rubescens, uleiuri esențiale 100% organice etc.

Gama Queen Bee si formula

Gama Queen Bee contine mai multe produse, adaptate rutinei de ingrijire a tenului:

  • Ser Holistic Anti-îmbătrânire: cu 95% ingrediente naturale, oferă instant fermitate și este pasul esențial în îngrijire
  • Cremă Holistică Anti-îmbătrânire pentru zi SPF 20/PA+++: cu 80% ingrediente naturale, îmbunătățește aspectul tuturor semnelor îmbătrânirii și protejează eficient împotriva foto-îmbătrânirii și a radiațiilor UVA/UVB.
  • Cremă Holistică Anti-îmbătrânire pentru zi cu textură lejeră: cu 95% ingrediente naturale, potrivită pentru pielea normală și mixtă, hidratează, reface conturul feței și conferă luminozitate.
  • Cremă Holistică Anti-îmbătrânire pentru zi cu textură bogată: cu 94% ingrediente naturale, destinată pielii uscate, hrănește pielea, reface conturul feței și netezește ridurile profunde.
  • Cremă Holistică Anti-îmbătrânire pentru noapte: cu 96% ingrediente naturale, repară pielea pe timpul nopții, redându-i un aspect tânăr și regenerat.
  • Cremă Holistică Anti-îmbătrânire pentru ochi: cu 96% ingrediente naturale, reduce semnele oboselii și a îmbătrânirii și oferă zonei ochilor un aspect odihnit și luminos.

Formula unică distinge 6 direcții de eficacitate dovedită:
88% Lifting
90% Riduri netezite
92% Fermitate
98% Luminozitate
80% Uniformizare
100% Hidratare
Gama QUEEN BEE este potrivită tuturor tipurilor de ten și NU conține SILICON, PARABENI, PROPILEN GLICOL, ULEIURI MINERALE, ETANOLAMINĂ, FTALAȚI, PCM, NM.
O puteti găsi în farmaciile Sensiblu și în magazinul propriu APIVITA din Băneasa Shopping City.

Daca doriti sa cititi si alte articole scrise despre produsele Apivita, puteti gasi aici, aici si aici.

12798973_775751019224810_3547419904957329100_n