Orchidea Blu, primul magazin online care lanseaza Bio Box, te invita la un CONCURS

V-am anuntat acum putin timp ca Orchidea Blu a lansat prima cutiuta de beauty cu produse bio, Bio Box, si pentru ca as vrea sa va puteti documenta  asupra produselor bio ca si o alternativa pentru voi, va propun un concurs.
Orchideea Blu este partenerul meu in acest concurs.


Premiul este cu adevarat special: un fond de ten bio si un demachiant bio, mai exact un fond de ten Avril ( nuanta va fi aleasa de castigatoare) si o spuma demachianta Bioearth, un produs care are foarte mult succes si este tolerat de toate tipurile de piele.


Ca sa puteti intra in concurs, va rog sa completati formularul de mai jos. Sunt si cateva conditii tehnice, insa cel mai important este sa consultati site-ul Orchidea Blu, sa vedeti ce marci sunt disponibile si sa spuneti care ar fi marca de produse bio pe care ati folosi-o, de ce credeti ca vi se potriveste si care produs al marcii respective vi se pare cel mai interesant. Voi alege cea mai convingatoare si documentata argumentare, deci fara tragere la sorti :). Asa ca spor la lectura si documentare, produsele bio cer putina atentie :).

Voi alege castigatoarea pe 21 octombrie in functie de calitatea raspunsului.

a Rafflecopter giveaway