Les 4 ombres de Chanel, un concept de make-up aproape genial

Les 4 ombres de Chanel este un concept de make-up propriu Chanel ca si design si logica. Nu o sa spun acum ca nici o alta marca nu are palete de 4 culori de fard de ochi. Este piata supra-saturata de palete de farduri de ochi in toate combinatiile si formele posibile. Ce imi place insa la Chanel este o anume armonie si logica, dublate de simt practic si eleganta, lucruri care se pastreaza in orice editie de Les 4 ombres.

Am cateva palete de acest gen, din diverse colectii si editii, unele cu nuante mai mate, altele mai sidefate, altele mai indraznete, cert este ca intotdeauna sunt surprinsa placut de felul cum au fost alese culorile si mai ales de calitatea fardurilor.

De ce spun ca acest concept este aproape genial?

Selectia de nuante este intotdeauna gandita in asa fel incat sa ai exact acele nuante care se folosesc impreuna si pe care chiar sa le folosesti. Am palete cu multe culori in kit-ul meu de makeup si mi se intampla frecvent sa folosesc maxim 3 nuante dintr-o paleta.

Un alt element ce sustine atributul genial este calitatea fardurilor. Poti folosi cele 4 nuante cu aceeasi pensula. Da, eu spun asta, cea obsedata de ordine si curatenie, chiar si in machiaj, si care mereu schimb pensula la fiecare fard. Textura fardului este atat de bine gandita, inca adera super bine pe piele, insa pe pensula pur si simplu aluneca la un simplu bobarnac. Ca atare, dupa ce aplic nuanta mai inchisa si vreau sa reaplic ceva din nuanta deschisa, doar scutur bine pensula. Nu mi se intampla prea des acest lucru.

Amestecarea culorilor – blendingul- se face extrem de usor, tocmai datorita texturii atat de inteligente.

Felul in care sunt dispuse cele 4 pastile de fard iti permite sa le preiei pe pensula fara sa le amesteci si sa ramana paleta cu un aspect ordonat.

Cutia in care sunt cele 4 nuante este patrata, cu o oglinda generoasa, in ambalaj primesti si un pouch de catifea neagra ca sa poti pastra in deplina eleganta si siguranta paleta.

Desi nu sunt o fana patimasa a marcii Chanel, exista cateva elemente in produsele lor de frumusete care ma fascineaza. Nu ma impac bine cu fondurile lor de ten, insa acest format de paleta ma tenteaza si cred ca in ultimii ani am tot cumparat convinsa de calitate si de maiestria cu care sunt concepute. Stiu sigur ca atunci cand cumpar o paleta Les 4 Ombres o si folosesc.

Daca aveti ocazia sa ajungeti in boutique Chanel din Baneasa Shopping City, aveti ocazia sa le vedeti cat mai detaliat pentru ca acolo consola de make-up chiar este generoasa. Acolo chiar sunteti chez Chanel, intr-un magazin Chanel oficial. Daca nu, in orice magazin ce detine make-up Chanel, indrazniti sa va uitati la testere si sa observati cata atentie la detalii si cat logica a combinatiei de nuante. Daca vanati ca si mine oferte de pret bune, nu ezitati sa mai trageti cate un ochi in magazinele duty free sau pe Notino ( 245 lei)

Voila.