Happy Monday (34)

Happy Monday sau Lunea fericita e deja o tematica binecunoscuta aici, pe blog. Imi place sa va vorbesc de ziua de luni pentru ca mie imi place ziua asta. Nu spun ca a fost asa mereu. Imi amintesc de zilele de duminica ca deveneau si ele stresante doar la gandul ca a doua zi era luni. Practic, nu biata zi de luni era vinovata, ci felul cum o petreceam eu. Deci eu cam eram vinovata. Era pe vremea cand lucram intr-un loc care nu ma mai reprezenta si unde depuneam mai mult efort nu pentru a munci efectiv, ci pentru a intelege niste relatii complicate ce impactau mai mult locul ala decat criza economica. Ghiciti ce? Relatiile dintre orgolii. Vina mea care era? Pai inca incercam sa cred ca se va intampla ca detinatorii de orgolii vor realiza ca nu doar fac rau altora, ci si lor.

Enfin, e soare astazi, e frumos, chiar iti vine sa scrii de o zi de luni fericita.

Ieri am fost iar la Dunare, in fine, intr-o zona ce mi-as dori sa fie mai salbatica. Ca sa fac niste poze cu natura, a trebuit sa debarasez locul de doze de bere, ambalaje de pizza, cutii de diverse, saci de gunoi cu diverse mizerii in ei si lasati la fix un metru de apa, doar doar o creste Dunarea sa faca curat. Am stat apoi cu picioarele goale la soare, fara conexiune la Internet si nu m-am gandit la nimic. A fost cel mai bun exercitiu de relaxare. Inca nu inteleg ce cautau si cutiile de pizza, adica iti iei pizza din oras si vii sa o mananci pe marginea Dunarii. Ok, pana aici pare interesant. Dar de ce sa lasi cutia si toate mizeriile aferente acolo? Ma intreb oamenii aia asa isi lasa mizeriile si prin casa lor?

Gandul de azi: nu e o problema ca faci gunoi, problema este sa fii si tu un gunoi.

 

Prima poza, cea cu pasarea ce se plimba linistita in habitatul ei, este normalitatea. A doua este legata de gandul de azi.