Moment Silkissime

Concursul Scoala de Beauty Blogging by l’Oreal Paris se apropie de final si ultima tema este si cea mai grea pentru mine. Trebuie sa fac un machiaj inspirat de una dintre propunerile Silkissime, cel mai nou si matasos liner de la l’Oreal Paris.

Pana va spun ce a iesit, va reamintesc cateva detalii despre acest liner.

  • Are o textura foarte matasoasa, se poate aplica si pe conjunctiva pleoapei de jos, practic aveti libertate maxima de creatie.
  • Consistenta bazata pe un ulei special, il face sa alunece usor pe piele.
  • Se aplica usor, nu se intinde.

Eu am o problema cu aplicarea lui pentru ca necesita ceva precizie si vizibilitate maxima. Ca sa ma pot machia fara ochelari, chiar si cu oglinda care mareste, am ceva probleme.

Hai sa vedem ce a iesit.

Am pregatit tenul:  demachiere cu o apa micelara, am aplicat o crema hidratanta foarte usoara, fond de ten si  pudra libera, la final un fard aplicat pe toata pleoapa superioara. Ca sa ma ajut putin la aplicarea eye liner-ului, am aplicat prima data o linie fina cu un creion de sprancene maro, ca sa imi fac”carare”. Am un creion preferat care ma ajuta sa fac “schita” machiajului.  Vedeti mai jos cat de discret este acest contur, practic insesizabil, dar ma ajuta pe mine sa vin apoi cu un liner mai intens.

Machiajul nu mi-a iesit din prima si nici din a doua.Am fost in continua miscare si am avut “colaboratori”

Prima data mi-am dorit un fel de cat eye, a doua oara am vrut sa iasa ceva discret. In ambele cazuri eu am simtit nevoia sa pun un fard maro peste liner, efectul acela de negru intens nu imi placea cum se “asorta” cu tenul meu. Am folosit mascara la final .

Aici am dorit sa iasa un efect mai dramatic:

Si aici am dorit un efect mai discret:

Pe langa ochelarii care m-au cam obosit, a mai aparut un mic factor “ultra-creativ”, baietelul meu, care dupa ce a plans la usa baii ca vrea sa intre sa ma machieze el, mi-a “finisat” machiajul si m-a cam oprit din avantul meu de a realiza un machiaj demn de  concurs.

Pana la urma a fi blogger inseamna sa redai din experienta ta…si asta a fost experienta mea cu Silkissime in aceasta seara.

Observati cu cata atentie imi scoate ochelarii, tinand si pensula in mana….e un mic artist pufuletul meu :).

Parerea mea finala despre produs:
– linerul are multe calitati, insa trebuie sa ai si timp si ceva indemanare ca sa il aplici estetic;
– textura este matasoasa, insa tusa este groasa si prea “profunda”, oricat as ascuti acest liner, pentru mine care am un ten alb cu subton albastru…nu e tocmai cea mai buan optiune.
– se ascute foarte bine cu ascutitoare dedicata cosmeticelor.
– rezista, rezista, nu se intinde, se poate retusa peste el, pentru ca tine.
– se demachiaza greu, trebuie rabdare si lasat demachiantul sa actioneze, sa dizolve…aplicati laptele demachiant si asteptati putin inainte sa porniti miscarile cu discheta. Vor fi necesare si betisoare pentru a lua urmele mici care raman agatate in gene.

Acest articol a fost scris pentru concursul Scoala de Beauty Blogging by l’Oreal Paris.