Yves Rocher Fond de ten Cushion

Fondurile de ten de tip cushion ne magnetizeaza de ceva vreme, iar Yves Rocher Fond de ten Cushion cred ca a fost cea mai asteptata lansare Yves Rocher din acest an. Conceptul de fond de ten de tip cushion provine din frumusetea asiatica, acolo a fost creat acest tip de fond de ten care permite obtinerea unui ten diafan si care sa nu para ca este machiat.

Ce are special fondul de ten de tip cushion in general

Un fond de ten de tip cushion are substanta in sine, fluidul care constituie fondul de ten, inclusa intr-un recipient cu buretel. Fondul de ten trece prin acest buretele, ca atare se preia o textura foarte fluida, nici prea mult, nici prea putin. Ai avantajul unui fond de ten compact ca si functionalitate, adica il iei dupa tine, il aplici usor oricand si oricum, insa ai textura unui fond de ten fluid, fara sa risti sa dozezi prea mult, sa te patezi si nici nu mai ai nevoie de pensula. Formula in sine este mereu foarte fluida, asemanatoare cu fondurile de ten de tip ser sau chiar si mai fluide.

yvesrocher-cushion-fonddeten-aplicare-beautybarometer2016

Yves Rocher, Fond de ten cushion raport optim calitate pret

Nu este un secret ca fondurile de ten de tip cushion au fost lansate rapid de brandurile de lux, facandu-le putin stinghere in peisajul noutatilor in machiaj. Mai exact este putin probabil sa risti sa faci o investitie de 50-60 de euro fara sa fii sigura de rezultate. Brandurile asiatice mai accesibile ca si pret nu sunt atat de accesibile ca si cumparaturi in sine, poti cel mult sa le comanzi pe ebay, magazine cu produse de acest gen sunt mai rare in Romania. Insa Yves Rocher ofera o formula optima, o calitate deja cunoscuta a produselor, si un pret corect. Yves Rocher a reusit sa obtina o formula fara parabeni, fara parfum si fara ingrediente de origine animala, cu ulei de seminte de babassu ce inseamna si nutritie pentru ten. Disponibil in 5 nuante:  Bej 21718,  Bej nuanță medie  22171, Auriu  22568,  Roz  20795,  Roz nuanță medie 21256. Eu avand un ten deschis si cu subton albastru, voi opta pentru roz. Formula permite si retusuri peste zi, asadar chiar trebuie sa ajunga curand in portfardul meu. Pret normal 68 de lei, 59 de lei in acest moment pe magazinul online, il puteti cumpara de aici.

yrcushion

Va tenteaza? Ce alte fonduri de ten de tip cushion ati incercat?