Happy Monday (59)

Happy Monday revine, pauza de saptamana trecuta a fost bazata pe o dorinta mare de a avea cu adevarat o zi de luni fericita fara nimic legat de online in ea. Da, uneori pe mine tot ce tine de Internet ma copleseste in sensul ca ma oboseste. Nu sunt nici azi o innebunita dupa online, desi culmea aici imi dezvolt cel mai drag si vechi hobby: scrisul. Si tot online este si munca mea.

Astazi am fost la limita sa ratez acest articol pentru ca fiind inca o toamna frumoasa si calda, dupa ce m-am vazut cu o prietena de dimineata, imbinand munca si placerea de a revedea oameni dragi, am colindat un pic zona frumoasa a Bucurestiului din partea Floreasca-Dorobanti. Imi plac cladirile vechi, gardurile acoperite de iedera, balcoanele ce par a ascunde mistere. M-am plimbat cu fiul meu, care desi inca mic, apreciaza mult zonele acestea frumoase ale orasului fata de acele locuri de joaca hidoase si mereu supra-populate nu neaparat de copii, ci de tot felul de lucruri nefiresti. Astazi s-a catarat pe o iedera foarte batrana, a carei tulpini ajunsesera la grosimea unor copaci. In fine, nu era tocmai iedera, dar oricum o planta agatatoare cu tulpini ce crescusera foarte groase in timp.

Se pare ca azi e si cam ultima zi de toamna blanda si ca de maine vom avea ploaie, mult mai frig afara, insa chiar a fost o toamna superba.

Sa stiti ca, la modul cel mai serios, va fac o confidenta ce o fac rar,  caut zilnic solutii de a ma departa cat mai mult de online pentru ca nu ma simt mereu ok aici. E un Univers artificial, nimic de zis, foarte util si practic. Imi pot face cumparaturi online, pot lucra de acasa, pot sa imi platesc facturi si credite, insa simt uneori o alienare. Adica si cu mama vorbesc pe messenger. Si cu prietenii dragi. Mi-ar placea sa avem acel timp fizic sa ne vedem.

Gandul de azi: reconecteaza cu tine, reconecteaza-te cu natura, oricand, doar decide scurt si fara sa te mai gandesti la consecinte.