Alexandru Abagiu, noul National Make-up Artist Lancome Romania

Lancome a dezvaluit la cel mai recent eveniment la care am avut placerea sa particip ca Alexandru Abagiu este noul National Make-up Artist Lancome Romania. Pentru ca am transmis si LIVE pe Facebook de la eveniment, cred ca ati realizat ca surpriza a fost extrem de buna, consider ca Lancome are un mare aport de valoare prin personalitatea si experienta lui Alexandru Abagiu, un make-up artist care imbina arta si cunoasterea produselor de machiaj ducand meseria de makeu-up artist catre excelenta.

 Alexandru Abagiu a lucrat cu cele mai bune echipe editoriale din tara si strainatate, avand convingerea ca poti deveni cel mai bun doar lucrand cu cei mai buni. El a reusit sa impinga limitele machiajului dincolo de puterea noastra de imaginatie si sa creeze pictoriale unice, preluate de editii internationale ale revistelor. A realizat sute de editoriale pentru reviste si mediul online, a organizat backstage-uri de moda si a filmat zeci de reclame si videoclipuri. Pentru care a consumat zeci de mii de farduri, fonduri de ten, rujuri si creioane si a folosit sute de pensule si buretei.

A sustinut nenumarate workshopuri de make-up si conferinte de tendinte. De aceea, putem afirma ca lumea machiajului nu mai are demult secrete pentru el. Astazi, Alexandru Abagiu, in postura de maestru incontestabil al culorilor si tehnicilor de machiaj, are misiunea ca alaturi de brandul Lancôme sa provoace culoarea si textura in toate formele si declinarile posibile. De acum, totul va purta semnatura elegantei absolute Lancôme.

“Ca profesionist consider cu tarie ca machiajul nu ar trebui sa fie constrans de reguli, iar creativitatea nu ar trebui sa aiba niciun fel de limite!” spune Alexandru Abagiu.

In cadrul evenimentului, Alexandru Abagiu ne-a povestit si de prima sa experienta cu un produs Lancome, o paleta cu doar doua culori de fard, alb si negru, produs pe care l-a descoperit inca din vremea liceului.  Vor urma multe lucruri frumoase, Alex ne-a anuntat ca Lancome pregateste colectii si ca inovatia in culoare va depasi multe asteptari.
Felicitari echipei Lancome Romania, felicitari Alex, asteptam cu drag ca Lancome sa ne apropie din ce in ce mai mult de esenta chic-ului naturel a la francaise!
lancomeromaniateam