#BUnofilter, noua campanie B.U.

#BUnofilter cred ca este una dintre cele mai misto campanii din aceasta perioada. Am ales cuvantul misto pentru ca B.U. este un brand care inseamna tinerete, exuberanta, putina obraznicie si foarte multa libertate.

Chiar daca nu mai folosesc atat de des produsele B.U., am si eu nostalgia aia a cutiei galbene de B.U. pe care mi-am cumparat-o cu mari sacrificii in facultate. Intai am cumparat deo spray-ul, abia aparuse, tot amfiteatrul de la Limbi Straine de la Universitatea Bucuresti mirosea a B.U. Era parfumul care te facea sa te simti altfel, care iti dadea idei noi si care te facea sa privesti altfel un parfum…. totusi, in reclama tipa aia misto si blonda scotea parfumul din frigider, stia ea ce stia.

De curand B.U. a lansat si o noua versiune a parfumului, B.U. Golden Kiss. Din punctul meu de vedere este ca o celebrare si ideea de gold/auriu merge foarte bine cu conceptul parfumului la cutie metalica.

bugoldenkiss-beautybarometer

#BUnofilter este o campanie la care trebuie sa participi. Este vorba despre provocarea de a fi tu insati, indemnul pentru fetele de pretutindeni de a se exprima liber. Universul #BUnofilter reda frumusetea si complexitatea realului. Exista o aplicatie unde iti incarci o poza fara filtru si intri intr-un concurs. Sunt premii saptamanale, iar marele premiu este foarte tentant: poti deveni noua imagine B.U.

#BUnofilter, detaliile campaniei

Pentru a sărbători diversitatea #nofilter, B.U. lansează microsite-ul celei mai ample galerii de momente fără filtru: www.BUnofilter.com. În perioada 01.04.2016 – 02.06.2016, timp de nouă săptămâni, microsite-ul va lansa câte o provocare ce vine cu premii săptămânale şi se încheie cu alegerea fetei B.U. Fiecare săptămână se prezintă sub semnul unei stări de spirit B.U., precum sparkling, wild, party girl, spicy, inFashion, free, romantic, inLove şi passion. Fetele sunt invitate să se logheze pe microsite-ul dedicat acestei campanii, iar pentru a participa în cadrul concursului, acestea trebuie să urmeze trei paşi:

1. Să selecteze o fotografie personală;
2. Să aleagă o stare de spirit dintre cele disponibile în website;
3. Să încarce fotografia.

Participantele se vor bucura de premii săptămânale ce constau în kituri preţioase cu produse B.U. Golden Kiss şi vor fi extrase prin random.org.
Pentru marele premiu vor fi luate în considerare toate înscrierile din cele nouă săptămâni. În urma unei jurizări, fata care surprinde cel mai bine spiritul brandului va deveni fata B.U. Curajul şi originalitatea vor fi răsplătite cu o şedinţă foto profesionistă în care câştigătoarea #BUnofilter îşi va dezvălui aura colorată.
Microsite-ul #BUnofilter este o colecţie de momente personale, ce ilustrează diversitatea şi frumuseţea fetelor de pretutindeni şi surprinde, prin ochii acestora, realitatea complexă.
Concursul are o extensie in store ce surprinde fetele care cumpără produse Golden Kiss cu premii instante golden. Acestea le pot ridica de la standurile B.U. şi vor fi ghidate de promoteri să urce pe microsite o fotografie cu o stare de spirit B.U.

Sa nu uitati sa va inscrieti la concurs!