C-THRU Pure Illusion

Iluziile reusesc uneori sa alimenteze sperante, sa incurajeze si chiar sa iti aduca noroc pana la urma. E bine sa le alegi pe cele mai frumoase si, de ce nu, pe cele mai parfumate.

Pure Illusion de la C-THRU inseamna o noua aroma C-THRU si nu e doar o iluzie, e o colectie pe care o veti gasi deja in parfumerii si supermarketuri. Va fi o colectie care o sa incante cu arome florale si fructate – bergamota, piersica alba si coacaze. Iasomia si bujorul alb reprezinta inima parfumului, iar baza este formata din aromele de santal, musc alb si vetiver.

Aspectul sticlutei de parfum reprezinta atat de bine peisajul urban – metal si sticla– care aparent duce si el catre iluzia unei lumi stabile si transparente, precum cele doua elemente care ii stau la baza.

Iluzie, parfum, sticla, metal, flori albe si fructe – o lume frumoasa pe care o poti vedea asa in fiecare zi daca faci un efort de imaginatie pozitiva cu tine insati.

Eu primesc mereu aceste stiri vesele si parfumate de la doua fete frumoase – Olivia si Elena, din curtea cu brad –  si de fiecare data C-THRU reuseste sa ma faca sa zambesc un pic mai mult.

Cu Pure Illusion de la C-THRU iti vei crea micul tau ritual de “iluzii parfumate” si sper sa te lege doar amintiri frumoase de acest parfum.

C-THRU Pure Illusion este disponibil în următoarele variante:
C-THRU
Pure Illusion EDT 50 ml – 43 lei
C-THRU
Pure Illusion EDT 30 ml – 32 lei

C-THRU
Pure Illusion Deo Spray 150 ml – 12,5 lei